Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Тоніка для волосся. тон 8.53 -50 грн, інші 75

50 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Тонік

Палітра відтінкового бальзаму Тоніка пропонує відтінки, за допомогою яких можна радикально змінити колір світлого волосся або надати бажаного відтінку темним локонам. Після тонування волосся має м'який, шовковистий і блискучий вигляд упродовж довгого часу. Такий доглянутий вигляд волоссю надають натуральні екстракти, що входять до складу «Тоніки». Різноманітна колірна гама дає можливість експериментувати з відтінком волосся, варіювати відтінки та поєднувати їх між собою.

Відтінковий бальзам — це справжня знахідка для сучасних жінок, які прагнуть новизни та частої зміни іміджу. Але попри те, що бальзам «Тоніка» простий у використанні, все ж варто заздалегідь ознайомитися з інструкцією з його застосування.

Перед фарбуванням потрібно:

Одягти рукавички, щоб захистити нігті та шкіру рук від фарбування.
Захистити одяг рушником.
Нанести трохи жирного крему на вуха та шкіру вздовж лінії росту волосся, щоб уникнути фарбування.
Щоб не зіпсувати ванну в процесі фарбування можна наповнити її на 1/3 водою з додаванням 2 ковпачків білини, а якщо бризки відтінкового бальзаму все-таки забруднили емальовану поверхню ванни або керамічну плитку, потрібно одразу ж очистити поверхню будь-яким засобом для чищення унітазів або кисневим вибілювачем, що є у вас вдома.
Рекомендації щодо застосування:

Відтінковий бальзам наноситься за ростом волосся на вимите вологе волосся, починаючи з коренів. Починати фарбування потрібно з потиличної частини голови. Для рівномірнішого розподілу тоніка можна скористатися гребінцем.
Змивати відтінковий засіб теплою водою, не застосовуючи шампунь.
Обполіскувати фарбоване волосся водою потрібно доти, поки не стане стікати прозора вода.
Скільки часу тримати «Тоніку» на волоссі, залежить від бажаного ефекту. Для пожвавлення кольору тонких раніше локонів досить 5 хвилин легкий відтінок вийде за 10 хвилин після нанесення бальзаму, а для яскравого кольору необхідно витримати засіб на волоссі приблизно 30 хвилин.
Щоб закріпити отриманий відтінок на волоссі, скористайтеся бальзамом для фарбованого волосся або розведеним у воді соком, вичавленим із половини лимона.
Звичайно ж, засіб «Тоніка» не ідеальний, його консистенція трохи рідковата, що часто стає причиною плям на шиї й одязі. Отриманий відтінок вимивається досить швидко, а яскраві кольори злегка фарбують шкіру голови. Але всіх цих проблем цілком можливо уникнути, якщо попередньо вивчити всі тонкощі, пов'язані із застосуванням відтінкового бальзаму «Тоніка».

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
alina116097
alina116097
Была