Все категории
Добавить товар

Набір для чоловіків ⁇ chi esquire grooming shower basics kit

799 грн
Описание

Тип засобу: Шампунь

Склад набору:

1. CHI Esquire Grooming The 3-in-1 Shampoo Conditioner&Body Wash (89 мл) — універсальний засіб, який ідеально підійде для миття голови та тіла.
Не порушує баланс шкіри, однаково добре підходить як для миття голови, так і для миття тіла. Має на шкіру зволожувальну та тонізувальну дію, чудово очищає волосся від всіляких забруднень.
До складу цього продукту входять такі компоненти, як-от: екстракт кореня женьшеню, олія кедрового дерева та вітамін Е, що сприяють доброму зволоженню шкіри та додання їй чудового аромату.
Застосування: нанесіть на вологе волосся і шкіру тіла, спіньте, помасажуйте та змийте.

2. CHI Esquire Grooming The Wax Light Hold Low Shine (89 мл) — чудовий віск для створення чоловічих зачісок, що забезпечує легку, але стійку фіксацію укладки. Активна формула збагачена натуральними екстрактами, які насичують волосся поживними речовинами, інтенсивно зміцнюючи та відновлюючи його структуру.
Має неймовірно приємний і легкий аромат, який відчуватиметься на волоссі після нанесення. Невелику кількість засобу цілком досить для того, щоб надати укладці бажаної форми. Віск рівномірно розподіляється поверхнею волосся й абсолютно не обважнює пасма, проте надає їм природного та привабливого блиску.
Застосування: розітріть потрібну кількість засіб у долонях, потім нанесіть на сухе волосся. Укладіть волосся як зазвичай.

3. Гребінець CHI Esquire Beard Comb (1 шт.)

4. Барсетка (1 шт.)

Так-таки, є інша косметика CHI; GKHair ; MoroccanOil ; COVERDERM ...

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для мужчин

Похожие товары