Все категории
Добавить товар

Заспокійливий шампунь для волосся з чайним деревом та м'ятою e...

490 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Шампунь для волосся з чайним деревом і м'ятою містить воду з листя чайного
дерева та екстракт м'яти, які заспокоюють подразнену шкіру голови, а м'які
бульбашки очищуючих інгредієнтів рослинного походження видаляють шкірний жир і
забруднення. Клімбазол у складі шампуню допомагає боротися з лупою та
оздоровлює шкіру голови. Крім того, рослинні інгредієнти, такі як рослинні
олії, екстракт розмарину, екстракт ромашки, забезпечують інтенсивне живлення
ослабленої шкіри голови та волосся.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ Заспокійливий шампунь для волосся з чайним деревом та
м'ятою Esthetic House CP-1 Tea Tree Mint Shampoo, 500мл

- Алантоїн - допомагає позбутися лупи, заспокоює і відновлює шкіру голови, усуває свербіж та лущення. Він покриває волосся невидимою плівкою, яка захищає його від пересихання, не дозволяє витончуватися і обламуватися.
- Екстракт м'яти - регулює жирність, освіжає, охолоджує. Звужує пори шкіри та ефективно утримує вологу, надаючи волоссю додатковий об'єм. Повертає блиск потьмянілому, пошкодженому і ослабленому волоссю.
- Екстракт ромашки - має виражені антибактеріальні властивості, заспокоює подразнення, знімає запалення. Регулює жирність голови та глибоко живить волосся. Позбавляє шкіру від лупи, і надає волоссю красивого, доглянутого, блискучого вигляду.
- Екстракт розмарину - активізує регенерацію клітин епідермісу, тонізує, посилює кровообіг, знезаражує, лікує запалення, зволожує шкіру голови, допомагає впоратися із свербінням та лупою. Стимулює зростання та зміцнення волосся.
- Екстракт шавлії - заспокоює, оздоровлює та зміцнює локони та шкіру голови. Він пригнічує активність мікробів, нейтралізує патогенні мікроорганізми, оптимізує мікрофлору, усуває лупу та неприємний запах, надає волоссю свіжого кольору та доглянутого вигляду. Стимулює ріст волосся, зміцнює волосяні цибулини, перешкоджає випадінню, глибоко очищує.
- Екстракт жасмину - незамінний у боротьбі з сухістю і ламкістю волосся, так як ефективно відновлює їх природний водний баланс. Покращує живлення волосся, і повертає їм блиск, шовковистість і еластичність, завдяки чому волосся стає більш слухняним.
- Олія арганова - дія олії спрямована на глибоке живлення та комплексний догляд за волоссям та шкірою голови, відновлення цілісності пошкодженої структури волосся, зміцнення волосяних цибулин, прискорення росту волосся, лікування лупи, подразнень та усунення інших дискомфортних відчуттів.
- Олія жожоба - підтримує еластичність та пружність волосся. Живить вітамінами А і Е, попереджає появу почуття сухості, лущення та подразнення. Багато на протеїни, амінокислоти, ліпіди, вітаміни та мінерали. Завдяки цьому має ефективну поживну та зволожуючу дію, омолоджуючий та протизапальний ефект.
- Ментол - освіжає шкіру голови, регулює роботу сальних залоз, надовго зберігає локони чистими. Тонізує шкіру та глибоко очищає пори. Стимулює кровообіг, завдяки чому прискорюється ріст волосся.
- Вода чайного дерева - має відмінні очищаючі властивості, усуває зайву жирність, має в'яжучу дію. Прискорює загоєння існуючих запалень і запобігає появі нових завдяки сильній антимікробній дії.

ЗАСТОСУВАННЯ Заспокійливий шампунь для волосся з чайним деревом та м'ятою
Esthetic House CP-1 Tea Tree Mint Shampoo, 500мл

Необхідну кількість засобу нанесіть на вологе волосся, спіньте, злегка
масажуючи шкіру голови. Ретельно промийте теплою водою. За потреби повторіть.

Виробник: Esthetic House
Країна виробник: Південна Корея
Тип шампуню: Лікувальний
Тип волосся: Нормальні|Жирні|Комбіновані|Всі типи волосся|Вікові
Тип шкіри голови: Всі типи шкіри
Класифікація косметичного засобу: Професійна
Лупа: Жирна
Гіпоалергенний: Так
Стать: Унісекс
Об`єм: 500.0 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?