Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Кератин honmatokyo coffee premium/хонма токіо крок 2 — 100 мл.ор.

750 грн
Описание

Кератин для випрямлення та відновлення структури волосся бразильського бренда HonmaTokyo Coffee Premium. Кератин 100% оригінальний, не розведений із дешевшими аналогами. Обсяг стандартних розливів 50, 100, 250, 500, 1000 мл, також дає змогу придбати таку кількість матеріалу, скільки вам потрібно, нестандартних розливів.
Опис
Система «МАКСИМАЛЬНЕ ВОСТАННЕННЯ І ВИПРЯМЛЕННЯ» Лінії «COFFEE PREMIUM All Liss» має сильний ефект випрямлення волосся, завдяки формулі багатої протеїнами й амінокислотами. Також склад формули містить ідеальне поєднання гліколевого екстракту кави Арабіка, Систему «Luna Matrix» і катіонні полімери, які активно діють на зниження пористості волосся, створюють гнучку захисну плівку, даючи волоссю баланс, роблячи його більш гладкими, прямими. До того ж волосся насичується вологою, стає м'яким і набуває інтенсивного блиску.

ЗАСТОСУВАННЯ:

1. Після промивання волосся «ШАМПУНЕМ ГЛУБОКИЙ ОЧИСКЕННЯ» і подальшого його сушіння, розділіть волосся на 4 частини та нанесіть склад «МАКСИМАЛЬНЕ ВОССТУВАННЯ І ВИПРЯМЛЕННЯ» пасмо за пасмою, не торкаючись корінням. Дати постояти 20 хвилин.2. Видаліть надлишки складу за допомогою екстратонкого гребінця та висушіть волосся на 100% теплим повітрям. Під час сушіння волосся немає потреби використовувати гребінець Браш.3. Щоб закінчити процедуру, використовуйте праску для випрямлення волосся, з вузькими пластинами, проводьте ним по пасмах стільки разів, скільки буде необхідно. (Обiльно 5-7 разів). Робоча температура 200-210 °C. 4. Дайте охолонути волоссю, промийте волосся (без використання шампунів) і на вологе волосся нанесіть «МАСКУ УЛЬТРА БЛЕСК» Лінії «COFFEE PREMIUM All Liss» по всій його довжині. Залиште на 10 хвилин, потім промийте волосся й висушіть його.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
dariya88883
dariya88883
Кривой Рог
Была