Все категории
Добавить товар

Шампунь для волосся з екстрактом зеленої кави unice green coffee, 250 мл

185 грн -47% 99 грн
Описание

Шампунь для волосся з екстрактом зеленої кави UNICE GREEN COFFEE, 250 мл

Енергія кавових зерен для твого волосся! Шампунь Unice з екстрактом зеленої кави м’яко очищає волосся від коренів до кінчиків, чудово освіжає та піклується про шкіру голови. Формула з алантоїном та пантенолом забезпечує прядкам необхідний догляд, природний блиск і м’якість. Не містить сульфатів та шкідливих для здоров‘я речовин.

Cпосіб застосування: Нанести на вологе волосся та шкіру голови легкими масажними рухами, після чого змити. Для досягнення максимального ефекту рекомендується використовувати разом із маскою для волосся Unice з екстрактом зеленої кави.

Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього використання. Уникати контакту з чутливою зоною очей. У разі контакту промити очі великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. При виникненні подразнення негайно припинити використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад: Вода, динатрію лаурет сульфосукцинат, кокамідопропіл бетаїн, дистеарат ПЕГ-150, лаурил глюкозид, гліцерин, бензоат натрію, полісорбат 20, віддушка, стирен/акрилат сополімер, полікватерніум-10, коко-глюкозид, бензофенон-4, пантенол, бензойна кислота, лимонна кислота, алантоїн, метилхлороізотіазолінон, екстракт із плодів кави арабіки, метилізотіазолінон, CI 15985, CI 17200, CI 28440, CI 19140

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • 250мл

Похожие товары