Все категории
Добавить товар

Набір по догляду за волоссям function of beauty

1899 грн
Описание

Шампунь та кондиціонер та три супер бустера для волосся 🌸

Хто б знав, що настане день, коли ви зможете налаштувати свій власний шампунь без лабораторного халата чи наукових пробірок. Тепер ви можете, Function of Beauty’s Coily Hair Deep Conditioning Shampoo + Conditioner + Boosters Set дає вам змогу доглядати за своїми локунами саме так, як вам хочеться.

Завдяки потужному поєднанню лляної олії та екстрактів насіння чіа з легкими персиково-цитрусовими нотами цей м’яко пінний шампунь підвищує рівень вологи до найвищого рівня. Цей унікальний шампунь не містить сухих, хрустких клубків, не містить сульфатів, не викликає жорстокості, і, як ви здогадалися, на 100% веганський! Покриваючи кожну зигзагоподібну спіраль для всіх типів волосся 4, ця збагачена антиоксидантами суміш — саме те, на що чекала ваша щоденна процедура миття. Завдяки потужному поєднанню ямайської чорної касторової олії, зволожуючої олії ши, соняшникової та оливкової олій, живильна суміш кондиціонера позбавляє від сухого та ламкого волосся. У партнерстві з Strengthen, Deep Condition і Curl Definition Hair Goal Boosters, ця колекція, яка любить спіралі, — це більше, ніж звичайний ритуал догляду за волоссям, це те, на що ви так довго чекали.
Шампунь для кучерявого волосся: щедро нанесіть на вологе волосся, помасажуйте до спінювання, змийте та повторіть. Для досягнення найкращих результатів використовуйте з кондиціонером Function of Beauty. Додайте до трьох #hairgoals, щоб персоналізувати свій склад. Перед першим використанням енергійно струсіть протягом 15 секунд.

Кондиціонер для волосся Coily: після миття голови рясно нанесіть на волосся та ретельно змийте. Для досягнення найкращих результатів використовуйте з шампунем Function of Beauty.

Прискорювачі досягнення мети волосся: розкрийте #hairgoal. Додайте 1 порцію в будь-яку з ваших основ для догляду за волоссям Function of Beauty. Кожна коробка містить 2 постріли. Струшуйте (або перемішуйте!) протягом 15 секунд!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 300мл
  • Другой