Все категории
Добавить товар

Шампунь-кондиціонер з аргановою олією my comfort, 400 мл livesta

149 грн
Описание

Шампунь-кондиціонер 2-в-1 з аргановою олією My Comfort, 400 мл

Формула шампуню-кондиціонеру My Comfort містить арганову олію, яка робить ваше волосся надзвичайно шовковистим і допомагає відновити м'якість від коренів до кінчиків. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Вага 400 мл

Країна виробництва ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання нанести достатню кількість шампуню на вологе волосся і шкіру голови, спінити, після чого ретельно змити теплою водою. У разі потреби повторити процедуру.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Уникати попадання прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, лауретсульфат натрію, кокамідопропілбетаїн, хлорид натрію, кокамід ДЕА, коко-глюкозид, гліцерил олеат, амодіметикон, тридецет-7, тридецет-5, пропіленгліколь, тридецет-12, фенілетиловий спирт, каприлілгліколь, віддушка, гуар гідроксипропілтримонію хлорид, стирен/акрилат сополімер, бензойна кислота, поліквартерніум-10, арганова олія, триетиленгліколь, бензиловий спирт, нітрат магнію, хлорид магнію, метилхлорізотіазолінон, метилізотіазолінон, триетиламін, ліналоол, лимонна кислота.

Стать: Унісекс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 400мл
Объем:
400 мл

Похожие товары