Все категории
Добавить товар

Perfectodil. перфектоділ. 5% 60ml

495 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Кілька примірників у наявності

Час початку росту волосся та відсоток відновлення можуть відрізнятися у різних пацієнтів. Хоча тенденція свідчить про те, що ті користувачі, які молодші, почали лисіти нещодавно або мають незначну площу облисіння на маківці, з більшою ймовірністю отримають кращий результат. Можливі індивідуальні реакції

Дозування та спосіб застосування

Для чоловіків віком 18-65 років

Перед місцевим нанесенням лосьйону Perfectodil 5% волосся та шкіру голови потрібно ретельно підсушити. Препарат у кількості 1 мл наносити на всі уражені ділянки шкіри голови двічі на день. Загальна доза не повинна перевищувати 2 мл. Якщо для полегшення нанесення препарату використовуються кінчики пальців, слід ретельно вимити руки. Може знадобитися до 2 місяців регулярного використання двічі на день, перш ніж з’являться ознаки росту волосся. Якщо волосся почало відростати, продовжуйте наносити засіб двічі на день для стимуляції росту. Існують свідчення про те, що волосся, що відростає, може зникнути через три-чотири місяці після припинення застосування, і процес облисіння продовжиться. Слід припинити використання лосьйону, якщо поліпшення не настали через рік застосування.

Флакон із розпилювачем зручний для використання на великих ділянках. Направте на центр лисини, один раз натисніть і розподіліть кінчиками пальців по всій поверхні. Повторіть 6 разів, щоб нанести 1 мл. Не вдихайте препарат, що розпилюється.

Не рекомендується використовувати дітям та людям похилого віку. Ефективність та безпека препарату для осіб віком до 18 років та старше 65 років не доведена.

Протипоказаний

Perfectodil 5% не підходить для жінок

-особам з непереносимістю мноксидилу, етанолу або пропіленгліколю

-гіпертонікам

-при пошкодженнях шкіри голови, включаючи псоріаз та сонячні опіки

-не використовується в поєднанні з пов’язками та іншим локальним лікуванням

Перед початком застосування необхідно переконатись, що шкіра голови здорова. Мноксидил показаний не тільки для лікування алопеції, але і не повинен використовуватись при інших видах волосся. Наприклад, якщо в сімейному анамнезі немає облисіння, випадання волосся є раптовим та/або неоднорідним. Потрібно припинити використання лосьйону і звернутися до лікаря, якщо виявлено гіпотензію, висипання, набряклість рук або ніг або почервоніння. Пацієнти із серцево-судинними захворюваннями або серцевою аритмією повинні проконсультуватися з лікарем перед початком використання, лосьйон призначений лише для зовнішнього застосування. Не наносити інші ділянки тіла, крім шкіри голови. Після нанесення засобу слід ретельно вимити руки.

Слід уникати вдихання парів препарату під час розпилення. Містить етанол (спирт), може викликати печіння та роздратування при попаданні у вічі. У разі випадкового контакту з чутливими поверхнями (очі, пошкоджені ділянки шкіри та слизові оболонки) цю область слід промити великою кількістю прохолодної проточної води. У деяких пацієнтів спостерігаються зміни кольору та/або структури волосся при використанні засобу.

Деякі споживачі повідомляють про збільшення випадання волосся з початку лікування, що, швидше за все, пов’язані з дією меноксидила, коли фаза спокою змінюється фазою активного зростання (старе волосся випадає зі зростанням нових волосся з їхньої місці). Таке тимчасове збільшення кількості випадаючого волосся зазвичай припадає на 2-6 тижні від початку використання і починає спадати протягом декількох тижнів. Якщо тенденція випадання спостерігається більше 2 тижнів, слід припинити застосування та звернутися до лікаря.

Потрібно брати до уваги, що, хоча не виявлено випадків передозування міноксидилу при дотриманні інструкції з використання, але більше всмоктування через неправильне використання, індивідуальну реакцію організму, підвищену чутливість до препарату або зниження цілісності епідермального бар’єру, викликаного запаленням або хворобливими процесами в шкіра може призвести , принаймні теоретично, до різних ускладнень. Випадкове ковтання може спричинити серйозні побічні ефекти, пов’язані з роботою серця.

Взаєм…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для мужчин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?