Все категории
Добавить товар

Мира meera шикарный травяной шампунь, 80 грамм

180 грн
Описание

Індійський сухий шампунь Мира (Meera Kavin Care) – це по-справжньому легендарний та один із найпопулярніших продуктів від торгової марки Кевін Кейр.
Він уже встиг завоювати визнання у багатьох покупниць по всьому світу! Не дарма він викликає до себе такий бурхливий інтерес, адже його унікальний склад включає 11 трав, що використовуються в аюрведичній традиції для оздоровлення волосся, надання їм свіжості і блиску, а також шкірі голови, що піклуються про здоров'я.

Його формула містить у собі мильні горіхи Рітха, які утворюють ту саму натуральну м'яку піну, що дозволяє не тільки змивати пил і шкірний жир з волосся, але й живити, зволожувати, відновлювати та захищати їх від негативного впливу навколишнього середовища. До складу шампуню входять також пажитник, гібіскус, тулас, багатий протеїнами мунг і екстракт кореня ветівер, який за свій чарівний запах використовується в аюрведичної ароматерапії.

Шикарний аюрведичний шампунь Мира добре піниться, очищає волосся і живить його здоров'ям від коренів до кінчиків. Після використання, волосся стає м'яким, блискучим і приємно пахне, залишається чистим довше на 1-2 дні. Використовуйте древні аюрведичні рецепти краси та довголіття, які подарувала нам сама природа 100% натуральний склад. Без SLS

Призначення:
*для всіх типів волосся,
*повільне зростання волосся,
*випадання волосся,
*відсутність блиску волосся,
*сухе та жорстке волосся,
* лупа, свербіж і роздратування якоїсь голови.

Активні інгредієнти:
☘ Мадука довголиста (Madhuca longifolia). Має хорошу мильну здатність. Завдяки протизапальним та антисептичним якостям, м'яко та дбайливо очищає шкіру голови від забруднень, загоюючи ранки та прищики, надаючи відчуття легкості та легкості.
☘ Порошок кори кокосової пальми (Cocos Nucifera Shell Powder). Багатий на корисні мікроелементи і вітаміни, відмінно пом'якшує покриви, захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів.
☘ Альбіція (Albizia am ara). Добре заспокоює шкіру та знімає запалення, ефективна при різних захворюваннях волосистої частини голови.
☘ Шикакай (Acacia concinna). Стимулюють нормальну роботу сальних залоз і мають протизапальну та протигрибкову властивості.
☘ Тулсі (Ocimum sanctum). Забезпечує додатковий приплив крові до цибулин, прибирає старі клітини та сприяє швидкій появі нових, заспокоює шкіру, знімає запалення та подразнення, дає антисептичний захист.
☘ Фенунрек (Trigonella foenum-graecum). Є справжнім лікувальним бальзамом, який не тільки зупиняє випадання волосся, але і є активним стимулятором їхнього росту. Багатий вітамінами та корисними мікроелементами та амінокислотами, цей продукт також чудово допомагає від лупи та дерматитів, надаючи дзеркального блиску Вашим локонам.
☘ Гібіскус (Hibiscus rosa-sinersis). Стимулює швидке зростання і запобігає надмірному випаданню.
☘ Боби Мунг (Vigna radiata). Живлять коріння і волоси, регулюють роботу сальних залоз, роблять волосся шовковистим, м'яким і блискучим.
☘ Ветивер (Vetiveria zizanioides). Має охолоджуючі та заспокійливі властивості. Відмінно справляється з підвищеною жирністю та сальністю, регулюючи обмінні процеси.
☘ Рітха (Sapindus trifoliatus). Плоди мильного горіха містять сапоніни, які діють як мило і добре піняться при контакті з водою. Тому цей шампунь є безхімічним миючим засобом для волосся.
☘ Амла (Emblica officinalis). Засіб №1 для волосся. Вона має стимулюючі властивості, покращує кровообіг шкіри голови і відновлює клітинний обмін у шкірі.

Інструкція по застосуванню:
змішайте 1-2 столові ложки порошку з водою до консистенції звичайного шампуню.Нанесіть на вологе волосся, спіньте, залиште на кілька хвилин і ретельно змийте теплою водою. За потреби повторіть процедуру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары