Все категории
Добавить товар

Esthetic house cp-1 bright complex intense nourishing shampoo інтенсивний поживний шампунь

525 грн
Описание

ЕХР 06.01.2025
Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo чудово очищає волосся і шкіру голови від надлишків шкірного себуму і забруднень, але при цьому не пересушує, навпаки:

- зволожує і живить волосся від коренів до кінчиків;
- відновлює структуру волосся;
- усуває сухість;
- зменшує ламкість;
- надає гладкість, м'якість і здорове сяйво.

Шампунь не обтяжує волосся, підходить для волосся всіх типів, але особливо рекомендований для ослабленого, пошкодженого волосся. Можна використовувати щодня. Для отримання більш вираженого результату рекомендується використовувати шампунь у парі з кондиціонером цієї ж серії.

Основні компоненти, що діють:

Протеїни пшениці мають зволожуючу та зміцнювальну дію, надають волоссю блиску, підвищують еластичність та щільність, попереджають процеси в'янення.
Екстракт солодки насичує шкіру голови поживними речовинами, запобігає випаданню волосся шляхом посилення кровообігу, лікує себорею.
Олія жожоба оздоровлює сухе та пошкоджене волосся, стимулює зростання нового волосся. Покриваючи волосся найтоншою плівкою, масло живить їх, пригладжує кератинові лусочки і захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.
Олія камелії надає волоссю шовковистість, блиск, сяйво, знімає роздратування та зволожує шкіру голови. Глибоко живить волосяні фолікули, прискорює зростання нового волосся, уповільнює процеси старіння.
Кокосове масло чудово зволожує та живить волосся, а також захищає від негативного впливу зовнішнього середовища. Має антисептичні та антибактеріальні властивості.
Колаген заповнює пошкоджені ділянки структури волосся, ущільнює та розгладжує.
Еластін підвищує еластичність волосся.
Кератинова амінокислота - основний структурний компонент волосся, що покращує структуру, позбавляє від сухості.
Протеїни шовку надають волоссю шовковисту м'якість, природну гладкість і еластичність, роблять волосся слухняним, полегшують розчісування, сприяють укладанню та збереженню зачіски, захищають волосся від ультрафіолетового світла.

Підходить для всіх типів волосся.

500мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Бежевый
Размер:
  • 500мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?