Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Набір sapropel

299 грн
Описание

🌱🌿Шампунь для зміцнення та росту волосся з сапропелем
Об'єм: 300 мл
Про продукт🌱🌿
Шампунь із унікальною цілющою реліктовою гряззю сапропель призначений для дбайливого очищення, збереження та відновлення природного здоров'я шкіри голови і краси волосся.
Біоактивні речовини натуральних компонентів шампуню нормалізують діяльність сальних залоз. Надають антибактеріальну та протигрибкову дію, попереджають утворення лупи, загоюють і тонізують.
Амінокислоти сапропелю і вільні амінокислоти, що входять до складу шампуню, відіграють роль «латочок» на пошкоджених ділянках, відновлюють структуру волосся і шкіри голови.
Гумінові кислоти і цинк, що містяться у сапропелях активізують процеси природної регенерації клітин шкіри голови і цибулин волосся, посилено постачають їх поживними речовинами і киснем, додають волоссю додаткову силу, прискорюють його зростання.

Екстракти алое вера і гібіскуса сприяють загоєнню мікротріщин шкіри голови, зволожують волосся по всій довжині, зберігають його природний блиск.

При регулярному використанні шампуню волосся довше залишається чистим.
🆘🆘Спеціальні рекомендації: шампунь буде особливо корисним для догляду за волоссям і шкірою голови при псоріазі, себорейному дерматиті.
Ціна 159грн💸💸

🌿🌱Сапропелева маска для зміцнення та росту волосся. Відновлююча
Об'єм: 150 мл
Природна формула відновлює пошкоджене волосся, перешкоджає його випадінню, зміцнюючи корені і стимулюючи ріст. Волоссю повертається його природний блиск і сила.
При регулярному застосуванні зменшується посіченість кінчиків. Цинк і гумінові кислоти сапропелю перешкоджають випадінню волосся і стимулюють його зростання. Дорогоцінні олії обліпихи та гарбуза чудово живлять і зволожують волосся, сприяють його укріпленню .
🆘Спеціальні рекомендації: маску можна використовувати для догляду за волоссям і шкірою голови при псоріазі, себорейному дерматиті.

Ціна 199грн💸💸
Разом в наборі!!!!299 грн!!!!!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Продавец
malvinka793
malvinka793
Иршава
0% выполненных заказов
Была

Еще продаю