Все категории
Добавить товар

М'який шампунь для чутливої шкіри голови, на основі яблучного оцту і рослинних...

530 грн
Описание

М'який шампунь для чутливої шкіри голови, на основі яблучного оцту і рослинних компонентів Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo, делікатно очищає волосся і шкіру голови, видаляючи надлишки себума, ороговілі частинки і інші забруднення, сприяє нормалізації кислотно-лужного балансу шкіри завдяки оптимальному pH5-6, що допомагає зміцнити захисний бар'єр, насичує вологою і живить волосся, локони набувають блиск і м'якість.

Яблучний оцет в складі шампуню регулює баланс, нормалізує вироблення шкірного сала, тим самим зменшуючи сальність жирного волосся і зволожує сухі. Яблучний оцет відновлює здоровий вигляд волосся і підсилює їх ріст, зміцнює волосся і пом'якшує шкіру, насичує її корисними речовинами, легко знімає з волосся залишки укладальних засобів, усуває ламкість і посічені кінчики. Також яблучний оцет дбає і про здоров'я шкіри голови, зменшує прояв лупи і заспокоює легкий свербіж.

Крім яблучного оцту, у складі шампуню комплекс рослинних екстрактів, які живлять, зволожують і відновлюють волосся, вирівнюють баланс рН і заспокоюють шкіру голови. Результатом застосування цього шампуню стануть ідеально чисті, блискучі, оновлені, шовковисто гладке волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
tonymoly
Tony Moly
Коломыя
51% выполненных заказов
Была