Все категории
Добавить товар

Регенеруючий шампунь для фарбованого та пошкодженого волосся

320 грн
Описание

RENEWAL SYSTEM – систему оновлення природної краси.
Регенеруючий шампунь для фарбованого та пошкодженого волосся

250 ml - 320.00 грн

▫️Здорове волосся має непошкоджену гідроліпідну плівку.
▫️Кератинові лусочки ідеально перекривають одне одного, вони гладкі і щільні.
▫️Волосся міцне, шовковисте і блискуче.

Проте в ідеального волосся є безліч ворогів: фарби для волосся, стайлінги, фени, морозне повітря, палюче сонце і постійні експерименти з зачіскою – все це руйнує структуру волосся.

Порушуються захисні властивості гідроліпідної плівки і волосся стає сухим і жорстким, тьмяніє і, що особливо важливо, внутрішня структура волосся стає більш крихкою.

🌱Природна сила і блиск.
🌱Розумне відновлення по всій довжині.
🌱Живлення й омолодження шкіри.
🌱Природний об'єм.
🌱Без посічених кінчиків.

Регенеруючий шампунь для фарбованого та пошкодженого волосся з гідролізатами молочних протеїнів забезпечує розкішний професійний догляд за волоссям будь-якого типу. Сприяє відновленню навіть самих ослабленого і пошкоджених локонів за рахунок глибокого насичення волосся корисними мікроелементами. Утримує вологу, забезпечуючи повноцінне оздоровлення та зміцнення волосся по всій довжині. Відсутність у складі анресивних миючих компонентів запобігає тьмяності пігменту та швидкому вимиванню фарби для волосся. Активні інгредієнти шампуню чинять ефективну, але м'яку очищаючу дію, тому не порушується оптимальний баланс вологи волосин і шкіри голови. У складі продукту містяться по-справжньому цілющі масляні екстракти амли, вівсяне і рисове молочко, які мають регенерує властивістю, згладжують розпушений волосяні лусочки, запобігають посіченню кінчиків і борються з ламкістю волосся, чинять кондиціонуючи дію, надають вашим локонам додатковий об’єм, пружність і чаруючий блиск.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
parfu...
ParfumsBoutique
Супер-продавец
Днепр
97% выполненных заказов
Была

Похожие товары