Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Masil шампунь, що відновлює, з амінокислотним комплексом 3 salon hair cmc shampoo 8ml

25 грн
Описание

Міні-версія засобу Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 8ml - зручний варіант познайомитися з продуктом, протестувати його або не розлучатися з улюбленим доглядом навіть у поїздках.
З шампунем 3 Salon Hair Shampoo Masil оздоровлення та відновлення пересушених, ламких, пошкоджених пасм починається вже на етапі очищення. Це професійний продукт для першого етапу догляду за волоссям, з яким шлях до міцного, гладкого і блискучого волосся однозначно стане максимально швидким і комфортним.
Відновлюючий шампунь Masil забезпечує дбайливе та одночасно якісне очищення від забруднень, при цьому допомагає зберігати ліпідну мантію шкіри і не викликає сухості. Завдяки ефекту ексфоліації, шкіра голови отримує імпульс для інтенсивного оновлення та регенерації, а цибулини отримують додаткове харчування для зміцнення та росту волосся.

Ключовий компонент шампуню 3 Salon Hair – інноваційний СМС-комплекс, що працює одночасно за трьома напрямками: заповнення вологи, білків та ліпідів у структурі волосся. Таким чином, пошкоджені пасма отримують речовини, необхідні багатовимірного відновлення. Також у складі шампуню комплекс із 17 амінокислот, що допомагають захистити кутикулу волосся від зовнішніх пошкоджень, у тому числі і від окислювального стресу, підтримують гідробаланс, сприяють підвищенню еластичності волосся.

Після застосування шампуню волосся залишається легким, набуває живого блиску, при цьому пасма візуально виглядає більш щільним. Шампунь має знижений рН, за рахунок чого перешкоджає електризації та сплутуванню, дозволяючи зберігати доглянутий вид укладання.

Призначення
Очищення
Відновлення пошкодженого волосся
Поповнення рівня вологи
Профілактика лупи та пересихання шкіри голови
Пом'якшення, запобігання сплутуванню пасм
Зміцнення, підвищення еластичності та щільності волосся
Спосіб застосування
Наносьте Masil Shampoo 3 Salon на вологе волосся, спінюючись руками.
Змийте. Повторіть у разі потреби.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
ale_na_99
ale_na_99
Васильков
86% выполненных заказов
Была