Все категории
Добавить товар

Безсульфатний шампунь для сухого волосся з аргановою олією 300 мл турція

260 грн
Описание

Безсульфатний шампунь для сухого волосся з аргановою олією

Протягом століть марроканцы подрібнювали насіння арганової дерева і отримане масло використовували як у кулінарії, так і для догляду за шкірою. Кажуть, що марокканські жінки зобов'язані своїми волоссям і красу обличчя саме аргановому маслу, багатого на вітамін Е і відомому своїми антиоксидантними властивостями. Молекула масла аргана діє як захисний мембранний механізм на волоссі і захищає їх від надмірної сухості і пошкоджень, допомагає при неконтрольованій «пухнастості» волосся.

Завдяки 100% органічного масло аргана, шампунь від THALIA володіє неперевершеним ефектом, який помітний вже після першого використання шампуню. Він виявляє пом'якшувальний і зволожуючий ефект на волосся, які будуть сяяти, як ніколи раніше від коренів до самих кінчиків!

AHL PhytoComplex®

Шампуні THALIA містять активний запатентований інгредієнт «PhytoCompex AHL®», до складу якого входять екстракти з 24 рослин. Компонент ефективно зменшує випадання волосся, забезпечує глибоке очищення і природний догляд за волоссям. Завдяки пантенолу і рослинним екстрактам, волосся набагато легше розчісується, довго зберігають баланс вологи і виглядають здоровими і блискучими, тому після застосування шампунів THALIA ви можете не використовувати кондиціонери для волосся. Шампуні мають рівень рН 5,5 і дбайливо підтримують рН-баланс чутливої шкіри голови.

У гармонії з природою

Шампуні THALIA не містять інгредієнтів, шкідливих для здоров'я людини, таких як SLS/SLES, парабенів, парафінових масел, лугів і тваринних жирів. Продукція не тестується на тваринах.

Спосіб застосування

Втираючи в шкіру голови масажними рухами нанесіть шампунь на вологе волосся і залиште на 5 хвилин для більш ефективного проникнення компонентів у волосся, потім змийте теплою водою. Рекомендується використовувати регулярно для усунення ефекту випадіння волосся.

Турція об'єм 300 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
27079
27079
Супер-продавец
Кривой Рог
91% выполненных заказов
Была

Похожие товары