Все категории
Добавить товар

Marion botanical лосьйон-спрей для шкіри голови чорна ріпа юнайс unice

99 грн
Описание

150 мл
Лосьйон для жирного волосся, який підтримує роботу сальних залоз і регулює надмірне вироблення шкірного сала.

Для жирного волосся:
- стимулює ріст волосяних фолікулів
- регулює роботу сальних залоз
- має натуральний склад
Marion Botanical — це серія косметики на основі натуральних компонентів. Ідеальне поєднання знань із поживними властивостями рослин і трав.

Лосьйон для шкіри голови з екстрактом чорної ріпи створений для жирного волосся. Косметичний засіб підтримує роботу сальних залоз і регулює надмірне виділення шкірного сала. Екстракт чорної ріпи - це вітамінно-мінеральна бомба, завдяки чому чудово живить і робить волосся блискучим, кращим для уладання і стійким до сухості. Чорна ріпа також має дезінфікуючу та протисеборейну дію. Регулярне використання засобу стимулює ріст волосяних цибулин і покращує цикл їх росту. Крім того, зміцнює пасма і повертає їм гарний здоровий вигляд. Жирне волосся стане наповненим життям.

Лосьйон для шкіри голови Marion Botanical значно зміцнить волосся та зменшить надмірне виділення шкірного сала. Пасма стануть міцнішими та наповняться здоровим блиском.

Спосіб використання:
Розпорошити засіб на вимите вологе волосся, враховуючи корені волосся, потім помасажувати шкіру голови. Не змивайте, вишушіть і укладайте волосся. Продукт для щоденного використання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары