Все категории
Добавить товар

Тонік для шкіри голови проти випадіння волосся la'dor dermatical scalp tonic 50 мл

257 грн
Описание

Для збереження здоров'я волосся, їх шовковистості і природного блиску, а також для нормалізації росту, запобігання випадання і ламкості дуже важливо зберегти нормальний стан шкіри голови.

Тонік відмінно виконує це завдання. Зволожує шкіру голови, попереджає обезводнення, поява роздратування і свербіння. Стимулює оновлення клітин, заспокоює. Забезпечує вітамінами, робить сильнішими цибулини волосся.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ:

Нікотинова кислота. Головна її властивість – це здатність розширювати судини і прискорювати обмін речовин, що призводить до посиленого харчування цибулин, і підвищення швидкості росту пасм. Доведено, що вона запобігає передчасну сивину, покращує зростання і зовнішній вигляд волосся.
Екстракт кореня женьшеню. Багатий вітамінами С і Е, і заряджає локони енергією. Пасма стають об'ємними і блискучими. Також женьшень оздоровлює волосяні цибулини і вберігає пошкоджене волосся від випадання.
Екстракт ірису. Справжній еліксир молодості, запускає регенеративні процеси. Ірис збільшує вироблення власних еластину, колагену і кератину. Таким чином, шкіра відновлює свій захисний шар, а волосся зміцнюють структурну цілісність до зникнення посічених кінчиків.
Екстракт солодки (локриці). М'яко очищає епідерміс і відновлює його водний баланс. Солодка має антимікробну дію та ефективно гасить запальні процеси.
Екстракт листя зеленого чаю. Цей потужний антисептик багатий вітамінами і таніном, який допомагає боротися з жирною себореєю і всіма типами лупи. Зміцнює волосся, надає їм красивий блиск.
Екстракт алое. Очищає шкіру від відмерлих клітин і має ранозагоювальний ефект. Також алое є антиоксидантом, багатий на алантоїн і уповільнює процеси старіння.
Екстракт жгун-корінь. Покращує кровообіг, стимулює ріст волосся. Також вбиває мікроби і заспокоює подразнення шкіри.
Екстракт виноградних кісточок. Відновлює здоров'я ламкого волосся, повертає їм гнучкість і пружність. Ефективно зволожує шкіру і волосся, захищає їх ультрафіолету.
Екстракт кипариса. Нормалізує секреторну функцію сальних залоз і має загальний заспокійливий ефект. Звужує пори, запобігає випадання волосся.
Фітонциди. Активно пригнічують розмноження хвороботворних бактерій і запобігають запалення шкіри і сезонні прояви себореї.
ЗАСТОСУВАННЯ:

З невеликої відстані розпорошити тонік і акуратно масажувати шкіру голови, не змивати. Рекомендується використовувати до 2-3 разів на день.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары