Все категории
Добавить товар

Набір міні спреїв для відновлення волосся 3 в 1 medavita

1295 грн -4% 1245 грн
Описание

Набір міні спреїв для відновлення волосся 3 в 1 Medavita

Обʼєм: 3 шт * 50 мл

До набору входить:

1. Відновлювальна мікроемульсія (pH 3.2) — дрібнодисперсний спрей для глибокої реконструкції. Відновлює, живить та зволожує волокна волосся. Надає волоссю миттєвої сили, блиску, сяйва та м’якості. β-каротин, що входить до складу мікроемульсії, активно сприяє процесу косметичної реконструкції, захищає волосся від пошкоджень, викликаних природним зневодненням і старінням, а також хімічними агентами та чинниками довкілля. Мікроемульсія глибоко відновлює завдяки потужному косметичному ефекту. Волосся сильне, регенероване, зволожене, блискуче та повне життєвої сили. Збагачена комплексом Amino Concentré, повертає волоссю міцність на довгі роки.

2. Живильна мікроемульсія для сухого волосся (pH 3.5) — незмивний спрей, що живить і відновлює волосся. Завдяки спеціальній мікродисперсній системі розпилення проникає в найбільш ураженні ділянки кортексу та діє саме там, де волосся потребує живлення, підвищуючи його захисні сили.

Миттєво надає волоссю здоровий вигляд та блиск, зменшує видимі та невидимі ознаки хімічного та механічного впливу.

Насичує волосся колагеном, повертає йому силу, еластичність. Глибоко відновлює сухе, зневоднене або хімічно пошкоджене волосся. Волосся стає блискучим, пружним і неймовірно м’яким. Забезпечує тривале живлення.

3. Зміцнювальна сироватка проти ламкості для всіх типів білявого волосся (pH 4,5) — робить волосся гладким і полегшує розчісування, знижує ризик ламкості волосся, роблячи структуру міцнішою, заповнює пошкоджені ділянки структури волосся. Живить, зволожує та захищає волосся від UVA/UVB сонячних променів та окиснення.

Ідеально підходить для тонкого і нормального, виснаженого і дуже пошкодженого білявого волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коралловый
  • Белый
Размер:
  • 50мл