Все категории
Добавить товар

Спрей-догляд (мультиспрей) для волосся миттєвої дії 10 в 1 you look professional 10 in...

315 грн
Описание

Мультиспрей миттєвої дії 10 в 1 Юлук (You look) завдаючи такого продукту, ви не тільки зможете надати зачісці необхідну форму, але також забезпечити належний догляд для волосся. До складу продукту включено олію аргани, макадамії, насіння льону, екстракт шовку, амінокислоти кератину, морські водорості, протеїни шовку, активні Х-НР, активні MFP та УФ-фільтр. Завдяки натуральним маслам у складі засіб випрямляє волосся, зволожує його. Насіння льону покращує стан кінчиків волосся. Екстракт шовку посилює блиск волосся і надає їм шовковистості.

Кератинові амінокислоти зміцнюють структуру пошкодженого волосся. Морські водорості надають волоссю об’єм. Протеїни шовку мають відновлюючу дію. Після нанесення такого засобу ви можете не турбуватися про негативний вплив високої температури приладів для укладання, оскільки волосся надійно захищене. За допомогою засобу можна текстурувати локони. Продукт також має антистатичну дію, надійно захищає волосся від агресивного впливу ультрафіолету, тим самим зберігаючи його насичений відтінок.

Спосіб застосування Мультиспрей миттєвої дії 10 в 1 ( You look) : розпорошити на вологе волосся і розчесати. Чи не змивати. Дозувати відповідно до товщини та ступеня пористості волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 200мл

Похожие товары