Все категории
Добавить товар

Спрей youlook 10в1 миттєвої дії, 200 мл

295 грн
Описание

Мультиспрей миттєвої дії 10в1 від бренду You Look - дійсно незамінний препарат, який не просто допомагає надати локонам бажаної форми, але також забезпечує їм повноцінний догляд. Натуральні масла, що входять у формулу, сприяють випрямленню і зволоженню волосків, спаюють посічені кінці, повертають сяйво і шовковистість. Кератинові амінокислоти значно зміцнюють волосяну структуру, а морські водорості забезпечують необхідний об'єм біля коріння. Протеїни шовку допомагають відновити пошкоджені ділянки. Спрей має термозахисні властивості, тому вам не варто хвилюватися про негативний вплив високих температур. Відмінно підходить для текстурування локонів. Усуває статичну електрику, захищає волосся від небезпечного впливу УФ-променів, зберігаючи яскравість відтінку.

Інструкція: рівномірно розпорошити продукт на чисті вологі пасма, акуратно прочесати. Змивати не треба. Застосовувати в залежності від товщини та ступеня пористості волосся.

Мультиспрей миттєвої дії 10в1 YouLook рекомендуємо дівчатам, які хочуть зробити свої локони гладкими, красивими і яскравими. Регулярне використання препарату допоможе повернути пасмам силу та фантастичний блиск.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Красный
Размер:
  • 200мл