Все категории
Добавить товар

Medavita незмивний флюїд для ламінування з ефектом надзвичайного блиску

3600 грн
Описание

Незмивний флюїд для ламінування з ефектом надзвичайного блиску (ph 5). Четвертий і останній крок професійної поетапної процедури ламінування волосся GLOSSYNATION. Флюїд для блиску, що запечатує кутикулу, надає здорового вигляду і діамантового сяяння. Тільки для професійного застосування.

GLOSSYNATION — перше лікувальне ламінування, що запечатує кутикулу, ущільнює структуру волосся, розгладжує, надаючи йому неймовірного блиску. Миттєво робить волосини наповненими, шовковисто-гладкими та сяйнистими. Це не тільки процедура для краси, але й ефективний спосіб оздоровлення тонкого, тьмяного й неживого волосся, схильного до сплутування.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

ЕКСТРАКТ КВІТІВ ВЕРБАСКУМУ ЛІКАРСЬКОГО
Наповнює волосся сяйвом завдяки механізму фотолюмінесценції, захищає від негативного впливу УФ-променів та агресивних чинників довкілля.

ПРОТЕЇНИ СОЛОДКОГО МИГДАЛЮ
Аналог рослинного колагену, що створює зволожувальну мантію, яка розгладжує, вирівнює волосся та захищає його кутикулу. Багаті на вітаміни А, В, F та E, жирні кислоти й мікроелементи.

AMINO CONCENTRÉ
Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктуризують волосся, заповнюючи пустоти в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, герметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • 500мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?