Все категории
Добавить товар

Medavita енергетичний щоденний тонік

2000 грн
Описание

Енергетичний щоденний тонік — відновлювальний спрей для шкіри голови. Освіжає та заряджає енергією, миттєво дарує відчуття комфорту та легкості. Зміцнює волосся та стимулює мікроциркуляцію шкіри голови. Збільшує рівень зволоження шкіри голови з першого ж використання. Допомагає зберігати шкіру голови чистою, а волосся невагомим, підтримує прикореневий об'єм. Завдяки дії біотину, кофеїну, вітаміну С та екстракту зніту (іван-чаю) тонік надає енергії та оздоровлює шкіру голови.

Для щоденного використання.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

ЕКСТРАКТ ЗНІТУ (ІВАН-ЧАЮ)
Багатий на енотеїн В — біологічно активну молекулу, відому своїми антиоксидантними та протизапальними властивостями. Інгібує 5-альфа-редуктазу. Нормалізує вироблення себуму, модулює імунозапальну відповідь, регулює мікробіоту шкіри голови та запобігає розмноженню дріжджів Malassezia. Зменшує лупу та подразнення.

КОФЕЇН
Покращує мікроциркуляцію шкіри голови, позитивно впливає на насичення киснем та живлення волосяних фолікулів.

ВІТАМІН С
У природі міститься у фруктах та овочах, таких як цитрусові, полуниця, ківі, шпинат, помідори та перець. Його чудові антиоксидантні властивості протидіють окислювальному стресу, який прискорює старіння волосся і шкіри голови.

БІОТИН
Вітамін H допомагає у боротьбі з ламкістю волосся, покращуючи його зовнішній вигляд.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • 100мл