Все категории
Добавить товар

Універсальний зволожуючий гель з алое вера!

260 грн
Описание

Універсальний зволожуючий гель з алоє вера 200 мл
Універсальні зволожуючі гелі можуть використовуватися:
✔️· Для догляду заобличчям. Влітку їх можна використовувати як моно-засіб, а в холодний періодроку рекомендовано після повного вбирання нанести зверху крем.
✔️· Для догляду за шкіроютіла.Для регулярного догляду та як SOS-засіб при сонячних опіках.
✔️· Чоловікам і жінкам в якості гелю після гоління і депіляції
✔️· Для догляду заволоссям.
✅ Як маску для волосся:нанесіть його на вологе волосся і потримайте протягом 10-15 хвилин, після чого змийте теплою водою.
✅ Як незмивний засіб для кінчиків волосся: нанесіть на кінчики злегка вологого волосся.
· При пересушеній,чутливій шкірі голови: гель невеликими порціями попередньо розтирати в долоняхі наносити на шкіру голови.
Підходить для жінок і чоловіків, у будь-якому віці і з будь-яким типом шкіри.
Зволожуючий гель з алое вера багатофункціональний гель для активного зволоження шкіри, заспокоєння, пом’якшення і надання комфортноїсвіжості.
Природні активні компоненти підтримують молодість і здоров’я шкіри:
💦 Натуральний сік та екстракт алое вера - інтенсивно зволожують шкіру та допомагають їй утримувати вологу. Посилюють тонус та еластичність. Загоюють пошкодження і подразнення, прибираютьпочервоніння.
💦 Екстракт центелли азіатської має потужну заспокійливу і відновлювальну дію,зменшує запалення і почервоніння, покращує мікроциркуляцію, посилює синтезвласного колагену і гіалуронової кислоти.
💦 Природний пребіотик лактоза і ефіри жожоба допомагають підтриматигідробаланс і пом’якшують шкіру.
☘️Містить☘️: сік алое вера, екстракт алое вера, екстракт центели азіатської, гліцерин, лактоза, цукроза, ефіри жожоба, вітамін Е (інкапсульований)
💦Сік та екстракт алое вера - інтенсивно зволожують шкіру та допомагають їйутримувати вологу. Роблять шкіру еластичнішою, стимулюють природнірегенераційні процеси, покращують насичення клітин киснем. Мають загоювальнудію, сприяють зменшенню подразнень і почервонінь
💦Екстракт центеллиазіатської (готу кола) – знімає запалення і почервоніння,загоює і відновлює епідерміс. Відновлює шкіру після агресивних косметичнихпроцедур. Володіє активним anti-age впливом, за рахунок посилення синтезуколагену і гіалуронової кислоти. Нормалізує мікроциркуляцію, зменшує проявикуперозу.
💦Лактоза - Природний пребіотик. Має інтенсивну зволожуючу дію і попереджає втратувологи шкірою. Сприяє усуненню лущення. Розгладжує шкіру, робить її гладкою таніжною.
💦Цукроза – зволожує шкіру і ніжно очищує від зроговілих клітин (мікропілінг)
💦Ефіри жожоба – пом’якшують і зволожують шкіру.
💦Вітамін Е (інкапсульований) – «вітамін молодості», захищає шкіру від внутрішніхчинників старіння та впливу навколишнього середовища, підвищує її місцевий імунітет АРТ 21554

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize