Все категории
Добавить товар

Капсули для волосся

250 грн
Описание

У баночці 30 капсул.
💛Жовті: капсули для волосся з марокканською олією й алое вера пом’якшують волосся, живлять його та зберігають вологу.
💜Фіолетові: капсули для відновлення пошкодженого волосся. У складі капсул: кератин, марокканське масло, жожоба, алое вера.
🧡Жовтогарячі: капсули з марокканським маслом, женьшенем і екстрактом меду, живлять, захищають і забезпечують догляд за ламким і пористим волоссям.
🖤Чорні: капсули для темного волосся містять марокканське масло і алое веру. Покращують блиск вашого темного волосся, живлять і захищають волосся від сонячних променів.
💚Зелені: капсули підходять для фарбованого волосся. Капсули містять марокканську олію та олію насіння камелії.
Завдяки натуральним інгредієнтам сухі, пошкоджені кінчики волосся легко відновлюються. Чудово зволожує і надає шовковистість.
❤️Червоні: капсули для глибокого відновлення волосся. Марокканське масло, масло жожоба живлять і відновлюють волосся. Після застосування капсул, волосся стане більш здоровим, сильним, гладким.
🧡Золотисті: капсули для ламкого й ослабленого волосся допомагають зберегти волосся гладким і блискучим. Індонезійська марокканська олія, олія жожоба роблять ваше волосся доглянутим, зволоженим і подарують відчуття м’якості і блиску.
🩵Блакитні: капсули для відновлення волосся олія жожоба – покращує стан волосся, надаючи йому силу, блиск. Капсули полегшують розчусівання та роблять волосся більш слухняним.
🩷Рожеві: капсули для відновлення волосся з аргановою олією інтенсивно живлять та зволожують, надають м’якості, блиску та еластичності, полегшують розчісування та укладання.
MIX:
🟣 Фіолетові - 4
🟢 Зелені - 5
⚫️ Чорні - 5
🟠 Жовтогарячі - 4
🟡 Жовті - 4
🟠Золотисті - 4
🔴 Червоні - 4
Спосіб застосування:
Розріжте капсулу та видавіть вміст.
На вимите та підсушене рушником волосся розподіліть засіб по всій довжині, на коріння не наносити

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • 3мл
Объем:
10 мл
Продавец
keterinac
keterinac
Была

Еще продаю