Все категории
Добавить товар

Концентрат часникової олії для волосся vitalizing

280 грн
Описание

Опис ТоваруОлія часнику Dr. С Tuna Vitalizing містить у собі велику кількість корисних речовин та мікроелементів, необхідних для відновлення та реконструкції волосся. Саме часник є джерелом сірки, а це головний компонент який приймає активну дію у виробництві кератину. Концентрат часникової олії забезпечує ідеальний догляд за слабким і ламким волоссям. Він також збагачений мигдальною та соняшниковою олією, мінералами та вітаміном Е. Концентрат стимулює регенерацію волосяних фолікулів, тим самим сприяє швидкому росту здорового, сильного волосся.

Інструкція По ЗастосуваннюДекілька крапель олії нанести на шкіру голови та розподілити по всій довжині волосся за 30 хвилин до миття. Кінчиками пальців зробіть легкий масаж голови, таким чином олія скоріше почне діяти. Після вимити волосся звичайним способом з використанням шампуню та маски Vitalizing. Для отримання більш ефективних результатів застосовуйте два рази на тиждень.

СкладAllium Sativum Bulb (Garlic) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sun Flower) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate (Vitamin E).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
jylliia
jylliia
Супер-продавец
Самбор
100% выполненных заказов
Была