Все категории
Добавить товар

Набір шампунь, кондиціонер і сироватка пантогар. pantogar shampoo, conditioner and serum set

2500 грн -11% 2240 грн
Описание

Набір: шампунь (500мл), кондиціонер (500мл) і сироватка (120мл) Пантогар для жінок

Нові шампунь, кондиціонер і сироватка Pantogar для жінок розроблені спеціально проти щоденного випадіння жіночого волосся і складаються з ефективної формули Pantogar Growtect, яка активізує коріння волосся і робить волосся сильнішим і густішим.Набір: шампунь (500мл), кондиціонер (500мл) і сироватка (120мл) Пантогар для жінок

Для красивого і здорового волосся

Нові шампунь, кондиціонер і сироватка Pantogar для жінок розроблені спеціально проти щоденного випадіння жіночого волосся і складаються з ефективної формули Pantogar Growtect, яка активізує коріння волосся і робить волосся сильнішим і густішим.

Жіночий шампунь Pantogar для здорового росту волосся

Шампунь складається з ефективного комплексу проти випадіння волосся з активними речовинами AnaGain, а також кофеїном і вітамінами групи B, які стимулюють ріст волосся та покращують стійкість волосся, а також загальну якість волосся при щоденному застосуванні.

Пантогар сироватка для активації росту волосся

Сироватка для волосся пропонує ще сильнішу формулу Pantogar Growtect, яка поєднує в собі активні речовини AnaGain, кофеїн, вітаміни групи B і Follicusan. При регулярному нанесенні двічі на день коріння волосся можна активувати та відновити життєву силу волосся – для зменшення випадіння та щільності волосся всього за 3 місяці.

Рекомендуємо разом використовувати шампунь, кондиціонер Пантогар і сироватку Пантогар.

Для отримання ідеальних результатів рекомендується використовувати мінімум 3 місяці. Усі засоби підходять для щоденного використання та будь-якого типу волосся.

Діючі речовини Пантогар Шампунь, кондиціонер, сироватка для жінок

AnaGain – це натуральний екстракт паростків гороху з особливо високим вмістом цінних фітонутрієнтів. Екстракт має стимулюючу дію на дермальні папілярні клітини волосяних фолікулів, що ініціює ріст волосся та покращує життєву силу волосся.

Кератин обертається навколо волосся як захисна плівка. Таким чином воно захищає від пошкоджень, покращує стійкість і зменшує ламкість волосся.

Кофеїн проникає у волосяні фолікули і сприяє мікроциркуляції шкіри голови. Таким чином, він підтримує поживні речовини кореня волосся і позитивно впливає на ріст волосся.

Ніацин входить до складу коензиму NAD, який відіграє важливу роль у багатьох метаболічних процесах. Він підтримує поживні речовини в шкірі голови для повного і густого волосся.

Біотин є важливим вітаміном для шкіри та волосся. Підтримує шкіру голови доглянутою та зміцнює волосяну цибулину.

Пантенол добре відомий як ефективний засіб для догляду. Володіючи регенеруючими властивостями, він заспокоює шкіру голови та зволожує її.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Горчичный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Продавец
healt...
healthpyramyde
Супер-продавец
77% выполненных заказов
Была