Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Мультикомплекс проти випадіння волосся експерт unice nutritions, 40 таблеток

310 грн
Описание

Дієтична добавка Unice Nutritions «Expert» - це багата суміш рослинних інгредієнтів, вітамінів, мінералів і амінокислот, що подарує нове життя твоєму волоссю!

Вона сприяє ефективному відновленню волосся від коренів до кінчиків, призупиняє надмірне випадіння (зокрема сезонне) та стимулює швидкий ріст нових волосин.

До складу добавки входять екстракти редису, часнику та кропиви, вітамін B6, цинк, мідь та біотин, комбінація яких здатна повністю оздоровити волосся та забезпечити глибоке живлення прядок та шкіри голови.

Формулу продукту збагачено амінокислотою L-цистеїном, яка зміцнює локони, запобігає ламкості та сухості, а також підсилює дію будь-яких вітамінів для волосся.

Після курсу прийому добавки «Expert» волосся стане більш щільним, міцним, пишним і неймовірно блискучим.

Запусти програму повної регенерації своїх локонів і насолоджуйся їхньою силою разом із Unice Nutritions «Expert»!

Активні речовини: Екстракт редису, екстракт часнику, L-цистеїн (5,32%), екстракт кропиви (4,04%), cульфат цинку, піридоксину гідрохлорид (вітамін B6), сульфат міді, D-біотин (0,08%). Допоміжні речовини: Наповнювач (целюлоза), стабілізатор (основний кополімер метакрилату), барвник (хлорофіловий мідний комплекс), антизлежувальний агент (зшита натрію карбоксиметилцелюлоза), стабілізатор (полівінілпролідон), наповнювач (солі магнію жирних кислот), антизлежувальний агент (діоксид кремнію).

Спосіб застосування та рекомендована доза: 1 таблетка на день, запиваючи великою кількістю води. Курс становить максимум 3 місяці. Перед застосуванням потребує консультації лікаря.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
okmodern
MagicStore
Каменец-Подольский
73% выполненных заказов
Была