Все категории
Добавить товар

Лосьйон проти випадіння волоссяyou look professional lotion

520 грн
Описание

Життя сучасної людини більше схоже на карусель, яка кружляє у вихорі подій. Постійні зустрічі, відрядження, незбалансованість раціону, стреси і нервові ситуації негативно впливають на формування гормонального фону, якість нічного відпочинку. Усе це призводить до активізації генетичних недуг, в тому числі і до випадіння волосся. Порідіння пасом — неприємний процес для кожної дівчини, тому першочергове завдання красунь — повернути колишні густоту і сяйво локонів.
З таким нелегким завданням під силу впоратися інноваційному лосьйону популярного італійського бренда You look Professional. Він дозовано поміщений у компактні скляні ампули, які зберігають речовину в активному стані. Досконала формула містить високу концентрацію вітамінів групи В, які стимулюють пробудження і прискорення росту фолікулів. У свою чергу, комплекс пантенолу, вітамінів С, Е і РР, які працюють в синергії, пом'якшує кутикули і згладжує їх, реконструює пошкоджені ділянки кортексу і ущільнює пасма. А ментол і камфора заспокоюють, тонізують і охолоджують шкіру голови, знімаючи свербіж і усуваючи лупу.

Спосіб застосування

курс — двічі на тиждень протягом 6 тижнів. Після цього робимо перерву і знову використовуємо курсом. Нанести на чисту, вимиту шкіру голови масажними рухами. Одна ампула (10 мл) розрахована на одне застосування, зберігати відкриті ампули не можна.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары