Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Емульсія для шкіри голови

580 грн
Описание

Відновлююча емульсія для шкіри голови проти випадання волосся Daeng Gi Meo Ri 145 мл

Регенеруюча емульсія для шкіри голови надійно захищає волосся від випадання, ефективно впливаючи на коріння та стрижень волосся. Активні компоненти засобу активізують здатність клітин утримувати вологу та корисні речовини, які насичують шкіру вітамінами та мікроелементами.
Формула продукту збагачена відваром 40 видів трав, які тонізують та насичують вологою шкіру голови. Завдяки легкому масажу під час використання вітаміни та мікроелементи, що містяться у складі емульсії, проникають у глибокі шари дерми та інтенсивно живлять її зсередини. Волосяні фолікули зміцнюються, що значно зміцнює волосся біля коріння і стимулює зростання нових.
Лікарська формула комплексно впливає на шевелюру, перетворюючи профілактику та лікування випадання на справжній ритуал краси.
 
  ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ Відновлююча емульсія для шкіри голови проти випадання волосся Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Nutrition Pack For Hair-Loss, 145мл:
• Екстракт солодки підтримує природну мікрофлору шкіри, покращує процеси регенерації та відновлення, підтримує мікроциркуляцію;
• Корейський женьшень – зміцнює судини, покращує кровообіг та прискорює обмін речовин;
• Джгун-корінь – покращує кровообіг, підвищує міцність та еластичність волосся;
• Екстракт листя зелений чай. Цей потужний антисептик багатий на вітаміни і танін, який допомагає боротися з жирною себореєю і всіма типами лупи. Зміцнює волосся і надає йому гарного блиску;
• Дудник китайський - стимулює кератинізацію, зміцнює коріння та стрижні волосся;
• Екстракт камелії зволожує і сприяє утриманню вологи в клітинах, перешкоджає появі кінчиків, що січуться.
 
  Наносити на чисте та сухе волосся. Перед використанням необхідно струсити флакон. Нанести емульсію на шкіру голови та ретельно помасажуйте до повного вбирання. Не жирніть волосся, не склеює їх у пасма. Не потребує змивання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл
Продавец
nanoman_1
nanoman_1
Одесса
Был

Похожие товары