Все категории
Добавить товар

Висококонцентрированный комплекс для волос с экстрактом карликовой пальмы

600 грн
Описание

Багатофункціональна висококонцентрована сироватка для волосся на рослинній основі допоможе зупинити випадіння волосся різного походження, зробить волосся густішим та довшим.

За 3 місяці регулярного використання:

зростання волосся підвищується на 57%,
втрата волосся зменшується на понад 63%.

Формула містить клінічно протестовані фітоактивні речовини, які покращують загальний стан волосся, роблять його здоровішим та наповненішим.

Сироватка ідеально підходить для тонкого, тьмяного, знесиленого волосся. Вона заспокоює шкіру голови та живить волосся біля коріння, що збільшує видимість густоти. Може використовуватись для щоденного оздоровлення волосся. Забезпечує перші видимі результати вже через 4 тижні використання, стійкий реальний результат за 3-6 місяців регулярного використання.

Існує багато проблем, які можуть сприяти стоншенню або випаданню волосся (стрес, недосипання, дефіцит вітамінів, гормональні зміни, підвищення рівня DGT, порушення мікроциркуляції та мікробіому, поганий стан здоров'я шкіри голови). Часто це поєднання двох або більше з цих проблем. Ось чому комплексний підхід до оздоровлення волосся та шкіри голови є найефективнішим способом отримання стійких результатів.

Рослинна багатофункціональна сироватка для волосся використовує комбінацію клінічно протестованих фітоактивних речовин, таких як екстракти сереноа, чебрецю, календули, гідролізовані протеїни пшениці, а також та аргінін. Ці компоненти працюють у тандемі, щоб допомогти підтримувати здорову та збалансовану фолікулярну екосистему, одночасно заспокоюючи шкіру голови та відновлюючи коріння волосся.

Активні компоненти.

1. Екстракт сереноа продовжує тривалість життєвого циклу волосся, в результаті чого його випадіння скорочується. Оздоровлює шкіру, відновлюючи та підтримуючи нормальну мікрофлору. Сереноа блокує дію ферменту 5-альфа-редуктази, що перетворює тестостерон в дигідротестостерон (DHT). Висока кількість DHT в організмі може призвести до збільшення випадіння волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл