Все категории
Добавить товар

Мезороллер для кожи головы hillary + комплекс против выпадения волос

2287 грн
Описание

Набір, що призначений для боротьби з випадінням волосся, зміцнює волосяні цибулини, прискорює ріст нового волосся, стимулює швидший перехід зі стадії росту волосся телогену до анагену, а також активізує обмінні процеси у шкірі голови.

Мезороллер для шкіри голови - ефективний та безпечний б'юті-гаджет, що дозволить швидко покращити стан волосся. Процедура мезотерапії змушує фолікули прокидатися, вони виходять з фази сну та активізуються. Кожна цибулина починає генерувати нові волоски. Прискорюються також внутрішні процеси у верхніх шарах шкіри, починають активно вироблятися еластин і колаген. Крихітні проколи пробуджують внутрішні ресурси шкіри.

Активна формула шампуню створена на основі екстрактів сереноа, чабрецю, зеленого чаю, збагачена протеїнами пшениці та ніацинамідом для ефективного очищення шкіри голови з терапевтичною дією проти випадання волосся.

Кондиціонер для активного зволоження, живлення і відновлення волосся. Робить волосся м'яким, шовковистим, еластичним і пружним. Зменшує пористість, збільшуючи природний блиск. Захищає волосся від негативної дії зовнішніх чинників, полегшує розчісування й укладання, запобігає випадінню волосся.

Маска ефективно бореться з випаданням волосся і дбайливо доглядає за довжиною. Її активні компоненти ущільнюють волосся, стимулюють його ріст та перешкоджають випадінню.

А висококонцентрований комплекс для волосся з екстрактом карликової пальми CONSENTRATE SERENOA призначений для активації волосяних фолікулів, що знаходяться у фазі сну. Відновлює волосся, надає йому сили, робить слухняним.

До набору входять:

Мезороллер для шкіри голови Hillary;

Шампунь проти випадіння волосся Hillary Serenoa & РР Hair Loss Control 250 мл;

Кондиціонер проти випадіння волосся Hillary Serenoa & РР Hair Loss Control, 250 мл;

Маска проти випадіння волосся Hillary Serenoa & РР Hair Loss Control, 200 мл;

Висококонцентрований комплекс для волосся з екстрактом карликової пальми Hillary CONСENTRATE SERENOA, 50 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл 250 мл

Похожие товары