Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Вітамінний бустер для волосся з п'яти олій

300 грн
Описание

Вітамінний бустер для волосся. Серум з 5 органічних олій для відновлення та догляду за волоссям! Що у складі?

🌱Мигдальна олія! Живить, захищає від лупи та себорейного дерматиту, тому що є природним ексфоліантом; сприяє росту волосся, нормалізує стан ослабленого, сухого та ламкого волосся, захищає його від ламкості - більше ніяких посічених кінчиків👌🥰! А також зволожує його та надає природного сяяння🥳!

🌱Кунжутна олія (олія сезаму) сприяє швидкому росту волосся, завдяки антиоксидантам в її складі, попереджає передчасну сивину, надає волоссю сяяння та робить його гладеньким (більше жодного путання чулося і болючого розчісування). А ще💪захищає волосся від УФ випромінювання та грибкових захворювань (завдяки антибактеріальним та антигрибковим властивостям), піклується про шкіру голоси та захищає волосся від пересушування👏!

🌱Арганова олія - королева олій у догляді за волоссям! Сприяє його швидкому росту, захищає шкіру голови від пересушування та зудіння, допомагає у боротьбі з лупою, зволожує та живить волосся, покращує його еластичність (прощавай, ламкість🥳). А ще надає феноменального природного сяяння, захищає від наслідків термічного впливу та продуктів стайлінгу та УФ випромінювання!

🌱Олія чорного кмину - це незамінна частина ритуалу догляду за волоссям, особливо, якщо турбує його випадіння чи недостатньо швидкий ріст. Також вона необхідна, якщо волосся занадто тонке.

🌱Олія насіння кактуса опунціі - це найдорожча косметична олія в світі👌. В своєму складі має цинк та лінолеєву кислоту, жирні кислоти, Омега-6, Омега-9 та натуральний антиоксидант Е, який є надзвичайно ефективним у боротьбі з вільними радикалами. Олія насіння кактуса опунції має у своєму складі амінокислоти, які стимулюють вироблення колагену та регенерацію клітин!!!

Але й це ще не все! Щоб зробити серум абсолютно ідеальним та мега-ефективним, ми додали вітамін Е💪!

Ваше волосся буде неймовірним!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 5мл
Объем:
50 мл
Продавец
savchun
savchun
Супер-продавец
88% выполненных заказов
Была