Все категории
Добавить товар

Лосьйон проти випадіння волосся erayba abh ayurvedic scalp lotion

1200 грн
Описание

Ayurvedic Scalp Lotion – веганські лосьйон комплексної дії для шкіри голови з натуральними компонентами. Відновлює і заспокоює шкіру голови і стимулює здоровий ріст волосся. Діє як антиоксидант, забезпечує інтенсивне зволоження, робить здоровими волосся і шкіру голови. Запобігає випаданню і уповільнює процес старіння волосся. Усуває лупу і регулює роботу сальних залоз.

Активні компоненти:

екстракт індійського аґрусу – пом’якшує та зволожує шкіру;
ліквідуючи з поверхні голови пластівці лупи;
екстракт камелії – ефективно пом’якшує та заспокоює шкіру голови, захищає, відновлює шкірний бар’єр;
екстракт лимона стимулює ріст волосся за рахунок вітаміну С, надає детокс ефект на шкіру голови, розгладжує волосяні лусочки, стабілізує рівень PH шкіри;
екстракт женьшеню – активізує кровообіг, тому «прокидаються» неактивні волосяні фолікули та покращується робота діючих волосяних цибулин.
глюконат кальцію – зміцнює стінки судин та нормалізує кровотік, що забезпечує гарне живлення корінням локонів, зволожує шкіру голови та волосся, завдяки чому покращується ріст.
Спосіб застосування: нанести лосьйон Ерайба на шкіру голови. Для кращого ефекту рекомендується кілька хвилин помасажувати шкіру голови. Не змивати. Рекомендується для щоденного застосування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 100мл