Все категории
Добавить товар

Ампули інтенсивний активатор росту для волосся vitael hair loss intensive stimulant lotion

1400 грн
Описание

Ампули інтенсивний активатор росту для волосся VITAEL HAIR LOSS INTENSIVE STIMULANT LOTION

10*7мл. - 1400грн.

Ампули проти випадіння волосся Vitael Stimulant Intensive Lotion забезпечують необхідне живлення, стимулють ріст, а також перешкоджають надмірному випадінню волосся.

Лікувальні ампули інтенсивної дії створені на основі трипептидів, провітаміну В5 та натуральних екстрактів стручкового перцю й арніки. Засіб сприяє місцевому розширенню судин й відновленню мікроциркуляції, виконуючи стимулюючу дію на волосяну цибулину. Препарат має потужні протизапальні та антимікробні властивості.

Формула ампул містить молекули кератину, які глибоко проникають в стрижень волосини, де відновлюють та регенерують капілярну структуру як кутикули, так і кори волосини. Арніка володіє протигрибковими та протизапальними властивостями, вона сприяє росту волосся і допомагає зупинити його випадіння. Тоді як екстракт перцю чилі стимулює кровообіг і насичує шкіру голови киснем.

Інструкція:

Нанесіть ампулу Stimulant Intensive Lotion на суху або підсушену рушником шкіру голови після миття шампунем Vitael Hair Loss Stimulanting Shampoo. Розподіліть на шкіру голови та м'яко масажуйте круговими рухами, щоб пришвидшити поглинання активних інгредієнтів. Не змивати! Рекомендуємо використовувати разом з лосьйоном проти випадіння волосся Vitael Hair Loss Stimulating Lotion.

Інтенсивне лікування (шокова фаза): 2 або 3 рази на тиждень протягом 6-8 тижнів.
Профілактичне або підтримуюче лікування: 1 або 2 рази на тиждень протягом 4-6 тижнів. Повторювати двічі на рік.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Белый
Размер:
  • 7мл