Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Комплекс проти випадіння волосся

300 грн
Описание

1. Есенція-стимулятор чудово зміцнює корені волосся і стимулює його ріст, пробуджуючи «сплячі» фолікули. Відновлює здорову структуру волосся, робить його міцним та еластичним. Дарує волоссю блиск і гладкість, не обтяжує, полегшує розчісування.Забезпечує цілющий догляд за шкірою голови: нормалізує жирність, усуває подразнення і свербіж, попереджає утворення лупи й появу неприємного запаху. Надає відчуття свіжості, легкості та чистоти

2.. Шампунь з м’якою миючою основою на базі похідних кокосової олії дбайливо очищає волосся і шкіру голови. Формула з натуральними рослинними екстрактами, рослинними й ефірними оліями відновлює і стимулює основні життєві функції волосся і шкіри голови. Покращує живлення і кровопостачання волосяних цибулин і перешкоджає випадінню волосся. Відновлює структуру волосся по всій довжині. Зволожує волосся і шкіру голови. При регулярному застосуванні запобігає появі посічених кінчиків, сприяє росту сильного та здорового волосся. Є ефективним у боротьбі з лупою, регулює саловиділення, заспокоює подразнену шкіру голови.

3.Бальзам стимулює обмінні процеси в клітинах шкіри і волосяних фолікулах, допомагає швидко зупинити випадання і нормалізувати стан волосся і шкіри голови, позбавити від лупи і свербіння. Відновлює структуру ослабленого і ламкого волосся, робить його гладким і блискучим. Сповільнює процес посивіння. Кондиціонує та зменшує електростатичність волосся.

4. Фітомаска зі збалансованою формулою на основі натуральних компонентів цілеспрямовано впливає на шкіру голови й волосяні цибулини, пробуджуючи їх життєву силу. Зміцнює корені волосся і стимулює їх ріст. Підсилює кровообіг у шкірі голови, покращуючи живлення волосяних цибулин і постачання їх киснем. Глибоко зволожує волосся і шкіру голови. При регулярному застосуванні позбавляє від ламкості й посіченості кінчиків волосся. Повертає волоссю здоровий блиск. Дарує відчуття свіжості й легкості.

5. Сироватка-спрей з потужним комплексом унікальних компонентів спрямована проти випадіння та стоншування волосся, а також на активацію його росту. Стимулює кровообіг, насичує корені волосся поживними речовинами. Має тонізуючу дію, сприяє активізації «сплячих» фолікулів. Сприяє швидкому росту та збільшенню густоти волосся, оздоровлює шкіру голови, зміцнює і живить волосся, підтримує природний цикл росту волосся. Сироватка ефективна при всіх формах випадіння волосся у чоловіків і жінок (в тому числі і при андрогенній алопеції).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Продавец
every...
Evgenievna_shop
Супер-продавец
Днепр
100% выполненных заказов
Была