Все категории
Добавить товар

L-recapin тонік проти випадіння волосся для чоловіків та жінок lr

1255 грн
Описание

L-Recapin Тонік проти випадіння волосся для чоловіків та жінок.
Тонік 1255грн
Шампунь 629грн
Набір 1884грн

Переваги продукту L-Recapin Тонік
Протидія випадіння волосся, обумовленого спадковими факторами
Сприяє збільшенню об'єму волосся
Науково доведена ефективність
Для кого
Для чоловіків та жінок. Спеціальний догляд при передчасному випадінні волосся, обумовленому спадковими факторами.

Властивості
L-Recapin Тонік проти випадіння волосся. Тонік проти випадіння волосся L-Recapin протидіє випадінню волосся, сприяючи циркуляції крові біля коріння волосся, дозволяючи волоссю довше залишатися у фазі росту та покращуючи фіксацію стрижнів волосся.

L-Recapin Шампунь проти випадіння волосся м'яко та дбайливо очищає волосся та шкіру голови. Завдяки спеціально розробленій системі догляду, він оптимально готує їх до подальшого застосування.

Рекомендації щодо використання
Перед нанесенням L-Recapin Тонік проти випадіння волосся звичайним способом вимийте волосся L-Recapin Шампунем проти випадіння волосся. Потім за допомогою піпетки рівномірно нанесіть L-Recapin Тонік проти випадіння волосся на лобово-скроневу, скроневу та тім'яну зони, на шкіру голови. Розподіліть масажними круговими рухами. Чи не змивайте.

Інформація про склад
L-Recapin ефективний завдяки інноваційному та спеціальному комплексу активних інгредієнтів Procapil®, що складається з олеанолової кислоти, апігеніну та біотиніла-GHK. За допомогою цієї комбінації він може протидіяти випадінню волосся, зумовленому спадковими факторами:

Олеанолова кислота, одержувана з листя оливкового дерева, зменшує дистрофію волосяних цибулин.
Апігенін - це флавоноїд з цитрусових плодів, який покращує кровопостачання коренів волосся.
Біотиніл-GHK (спеціальний вітамінізований білок) зменшує дистрофію волосяних цибулин, продовжує фазу росту волосяних цибулин і сприяє фіксації волосся в шкірі голови.

Дослідження
На замовлення LR Компанія DermaTronnier GmbH провела дослідження, в рамках якого 20 учасників (чоловіків віком 21-60 років) протягом 4 місяців використовували L-Recapin Тонік проти випадіння волосся. Результати: 76% учасників дослідження підтвердили ефективність продукту та збільшення обсягу волосся. У випробуваних було досягнуто збільшення кількості волосся (об'єму волосся). А відсоток волосся, що знаходиться в стадії зростання (анагену) збільшився проти волосся, що знаходиться в стадії спокою (перед випадінням). Дослідження підтверджує:

L-Recapin уповільнює випадіння волосся
L-Recapin продовжує фазу росту волосся
L-Recapin значно сприяє фіксації волосся
L-Recapin завдяки активному комплексу Procapil® захищає, зміцнює коріння волосся та сприяє їх відновленню

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Продавец
olga-mk
МК97 6537059
Супер-продавец
Львов
74% выполненных заказов
Была

Похожие товары