Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Гель-кастард kinky curly

1079 грн
Описание

Що таке кастард - це різновид засобів для стайлінгу, найближчий його родич - гель. Кастарди цікаві своїми зволожуючими властивостями, вони можуть замінити leave in і стати "основою" для гелю більш сильної фіксації. Для декого - це продукт, що використовується соло як повноцінний стайлінг. Без експериментів в #cgmmethod ніяк!
⠀Кастард від kinky curly - класика серед всього різноманіття засобів для стайлінгу. Його люблять за мегазволоження і блиск, яким він наділяє волосся. Максимально простий і натуральний склад: екстракти агави і сік алое, ромашка і польовий хвощ.
Як застосовувати: на очищене волосся, після кондиціонеру або маски. На дуже мокре або просушене мікрофібровим рушником волосся, розділивши його по секціям. Після цього можна прочесати волосся Denman. За потреби нанести гель сильної фіксації.
⠀Формула не містить:
⠀✘сульфатів
⠀✘силіконів
⠀✘парабенів
⠀✘фталатів
⠀✘мінеральний олій
⠀Не тестувалося на тваринах
⠀botanical infusion of water, horsetail, chamomile, nettle and marshmallow, organic aloe vera juice, agave nectar extract, tocopheryl acetate (vitamin e), pectic, citric acid, potassium sorbate and natural fragrance.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Объем:
250 мл
Продавец
hairs...
hairstoryukraine
Супер-продавец
Бровары
95% выполненных заказов
Была