Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Рідкий лак для волосся schwarzkopf silhouette pumpspray super hold сильної фіксації

450 грн
Описание

Рідкий лак сильної фіксації Schwarzkopf Professional Silhouette Pumpspray Super Hold
200 мл - 450грн.
1000мл. - 990грн.

Це високоефективний спрей, який призначається для сильної фіксації, що дозволяє волоссю виглядати красиво і природно. Підходить для креативного стайлінгу на локонах будь-якого типу і довжини. З його допомогою можна робити різноманітні укладки, які будуть залишатися бездоганними протягом всього дня і не зіпсуються від будь-яких погодних умов. Спрей м'яко фіксує зачіску, але залишається непомітним, допомагає розставляти акценти, застосовується для моделювання. Разом з тим робить волосся більш об'ємними і пружними, забезпечує їм шовковистість і гладкість, а також природний блиск.

За рахунок легких антистатичних компонентів контролюється електризація волосся. Зволожуючий комплекс дозволяє локонам залишатися здоровими і повними енергії. Спеціальні полімери формують плівку для максимальної фіксації і щільності. Вітамінний комплекс надає живильну, відновлює та пом'якшує впливу, гліцерин наповнює волосся вологою, а УФ-фільтр разом з антиоксидантами оберігають від впливу ультрафіолетового випромінювання і вільних радикалів.

Спосіб застосування: використовувати як кінцевий продукт стайлінгу на сухих волоссі, розпорошувати з відстані 20 см від волосся круговими рухами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize