Все категории
Добавить товар

Мус для волосся wella deluxe dream waves curls сильна фіксація, 200 мл

130 грн
Описание

! у використанні був тільки один раз, тому баночка повна, не підійшов для мого волосся, має дуже класний аромат🌸

Для кучерявого волосся фахівці німецького бренду Wella розробили мус Deluxe Dream Waves Curls. Він допомагає без зусиль укласти кучері в розкішну зачіску. Засіб надає волоссю доглянутий вигляд завдяки активним компонентам: олії жожоба, пантенолу та провітаміну В5.

Як діє?

Мус допомагає легко укласти неслухняне хвилясте волосся в акуратну зачіску та зберегти її свіжою до 24 годин. Засіб забезпечує сильну фіксацію на рівні 3 з 5. Його формула містить запатентований комплекс Kerashield 5 ™, який забезпечує захист волосся від п'яти ознак пошкоджень:

надає гладкість;
підсилює блиск;
нейтралізує шкідливий вплив UV-випромінювання;
утримує вологу;
зберігає м'якість.
Dream Waves Curls полегшує процес укладання та надає волоссю шикарний доглянутий вигляд.

Склад товару
Aqua/Water/Eau, Propane, Butane, PVP, VP/VA Copolymer, Isobutane, Chitosan, Phenoxyethanol, Polyquaternium-16, Formic Acid, Disodium EDTA, Cetrimonium Chloride, Laureth-4, Methylparaben, Polyquaternium-4, Parfum/Fragrance, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Simmondsia Chinensis.

Як використовувати?
Перед використанням добре струснути флакон та перевернути його догори дном. Для волосся середньої довжини видавити кульку мусу розміром з яблуко та рівномірно розподілити на вологому волоссі. Висушити феном або природним чином

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коралловый
  • Белый
Размер:
  • 200мл
Продавец
48054
48054
Киверцы
100% выполненных заказов
Была

Еще продаю