Все категории
Добавить товар

Вітаміни 21st century посилена формула для волосся шкіри та нігтів extra strength 90 табл

420 грн
Описание

Посилена формула для волосся, шкіри та нігтів 21st Century спрямована на боротьбу не тільки з косметичною стороною проблеми ослабленого волосся, нігтів і шкіри, а й передусім з її внутрішніми чинниками. Ця добавка, до складу якої входить Біотин, вітаміни А, С, Е і групи В забезпечить поживними речовинами організм зсередини, завдяки чому волосся перестане випадати, стане густішим і блискучішим, отримає здоровий вигляд; нігті стануть міцнішими, а шкіра пружною.

До складу цієї формули входить добова норма Біотину, який необхідний для підтримки здоров'я шкіри, волосся й нігтів загалом. Вітаміни групи В також комплексно впливають на здоров'я волосся. Рибофлавін (Вітамін В2) зміцнює волосся, перешкоджає виникненню ламкості та сухості. Вітамін В6 покращує структуру волосяного стрижня, позитивно впливає на процеси росту та відновлення фолікул. В12 бере участь у синтезі ДНК, що життєво важливо для клітин, які швидко діляться, а це волосся й нігті. Завдяки цьому вітаміну нігті та волосся стануть менш ламкими й міцнішими. Марганець, який також входить до складу цього продукту, необхідний для метаболізму протеїнів, ліпідів і амінокислот. Недолік марганцю може бути однією з причин ранньої сивини, позаяк у разі його недоліку не відбувається активації ензимів, які сприяють відновленню волосся. Обмін вітамінів С, Е і групи В нормально протікає тільки в присутності марганцю. Вітамін А підтримує стан клітинних мембран, роблячи шкіру здоровішою та покращуючи здоров'я організму загалом. Вітамін C — антиоксидант, який уповільнює шкідливу дію вільних радикалів, завдяки чому шкіра зберігає пружність. Усі складники цієї формули спрямовані на зміцнення й поліпшення здоров'я і краси волосся, нігтів і шкіри.

Показання до застосування
Дорослим приймати по три (3) таблетки на день під час їди або відповідно до призначення лікаря. Не треба перевищувати рекомендовану дозу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары