Все категории
Добавить товар

Біокомплекс "цитрат соібла"!

275 грн
Описание

☝️ЦЕЙ ЗАСІБ МАЄ БУТИ У КОЖНІЙ АПТЕЧЦІ☝️
Біокомплекс "Цитрат срібла"☝️☝️☝️
Один із відгуків👇👇👇👇👇
🌿Дуже шикарний засіб від всього! Пила як вітамінки місяць - імунітет зміцнився. Коли була простуда - як природній антибіотик понижує температуру (2 рази на день після їжі). Було загострення гастриту - на голодний шлунок теж тиждень пропила - все як рукою зняло. Раніше часто мучав стоматит - пополоскала - 3 дні - і нема нічого. Горло болить - те ж саме - полоскати. Порізалась - протерла цитратом срібла - і все загоїлось. Чарівний засіб від всього! Навіть чоловік п'є, коли починає горло боліти. Засіб для всіх. Дякую Джерелії!
💥Приймати: дорослим – 3,3 мл (мірна ємність) розвести в 100 мл води. Приймати 1 раз на день під час їжі. Перед застосуванням збовтати вміст флакона.
Тривалість курсу – 30 днів. Якщо бажаєте продовжити курс, то необхідно порадитися з лікарем.
💢Особливий прийом:
👉При виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, хронічних гастродуоденітах, викликаних Helicobacter pylori, хронічних холециститах: 1 мл розчинити в 100 мл кип’яченої води кімнатної температури. Пити маленькими ковтками натщесерце. Після прийому 30 хв. утримуватись від їжі та пиття. Для посилення ефекту можна додати 1 ч. л. настоянки календули.
💦Для місцевого лікування:

👉При інфікованих ранах: промити рану, просушити стерильним тампоном, потім нанести розчин нерозбавлений розчин срібла.
👉При гінгівіті, пародонтиті, пародонтозі, а також після хірургічних втручань у ротовій порожнині: робити ротові ванночки й полоскання сріблом. Для цього розвести засіб в пропорції 1:10–1:20 з ледве теплою кип’яченою водою. Також робити аплікації на ясна за допомогою марлевих турунд. Після процедури 30 хв. не чистити зуби, утримуватись від їжі та пиття.
👉При герпетичних висипаннях: крім прийому всередину обробляти місце висипу нерозбавленим розчином срібла декілька разів на день.
👉При гострих і хронічних тонзилітах, фарингітах: полоскати розчином срібла, розведеним теплою кип’яченою водою (2 мл на стакан води).
👉При хронічних простатитах, аднекситах, проктосигмоїдитах: можливе застосування у вигляді лікарських мікроклізм з трав’яними настоями.
👉При грипі, ГРВІ, синуситах, аденоїдитах: крім прийому всередину, закапати теплий нерозбавлений розчин срібла в ніс (2 краплі в кожну ніздрю декілька разів на день). Під час епідемій, закапувати ніс перед виходом на вулицю або перед контактом із хворим.
🔥При грибковому ураженні нігтів: зробити содову ванночку (1 ч.л. соди на 1 л теплої води, на 15–20 хв.), витерти ноги (або руки) одноразовими паперовими рушниками. Зробити пов’язку: 4 шари марлі просочити нерозбавленим цитратом срібла, прикласти до нігтя, огорнути вощеним папером. Одягти шкарпетку.
🔥При грибковому ураженні шкіри стоп: зробити содову ванночку (див. вище), після цього обробити уражені місця (не оминаючи здорової шкіри) нерозведеним цитратом срібла й дати висохнути. Арт 08411

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize