Все категории
Добавить товар

Риб'ячий жир, омега - 3 (omega-3, epa dha), solgar, потрійна сила, 950 мг, 50 капсул

1288 грн
Описание

Риб'ячий жир містить вітаміни A і D, а також жирні омега-3 кислоти: EPA і DHA. Він є найкращим джерелом омега-3 жирних кислот, що входять до його складу. Омега-3 кислоти стимулюють відновлювальні процеси організму, сприятливо впливають на шкіру, попереджають захворювання серця, знижують поганий холестерин, перешкоджають старінню, позбавляючи від вільних радикалів. Омега-3 корисний вагітним жінкам, надаючи позитивний вплив на розвиток мозку майбутньої дитини. У літніх людей омега-3 кислоти впливають на рівень кальцію в організмі, нормалізують тиск, прискорюють загоєння ран, корисні для шкт, служать профілактикою онко захворювань. Всі ці властивості роблять риб'ячий жир найважливішим речовиною для тих, хто піклується про своє здоров'я.

Опис:

- На ринку з 1947 року
- Корисно для серця
- Очищено від ртуті
- Не містить ГМО
- Не містить глютену, пшениці і молочних продуктів
- Харчова добавка

Омега 3950 мг від Solgar - це найбільш високе джерело натуральних поліненасичених EPA та DHA з холодноводних риб. Ця формула підтримує здоров'я серцево-судинної системи, суглобів та шкіри. Вона піддається молекулярної дистиляції видалення ртуті.

Рекомендації щодо застосування:
В якості харчової добавки для дорослих приймайте одну (1) капсулу двічі на день, бажано під час їжі, або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти:

Риб'ячий жир, желатин, рослинний гліцерин, натуральні змішані токофероли.
Містить рибу (анчоус, оселедець, макрель, сардина).

Не містить:
Клейковина, пшениця, молочні продукти, дріжджі, цукор, натрій, штучний ароматизатор, підсолоджувач, консерванти та колір.

Попередження:
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте медикаменти, включаючи антикоагулянти, плануєте медичне чи хірургічне втручання або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом будь-яких харчових добавок. При появі побічних ефектів припиніть використання та зверніться до лікаря. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары