Все категории
Добавить товар

Витамин д3, california gold nutrition, 50 мкг (2000 мо), 90 капсул

235 грн
Описание

Вітамін Д3 полегшує захоплення кальцію і фосфатів кістковою тканиною, регулює розподіл цих іонів в плазмі крові, м'яких тканинах і кістках. Крім того, без Д3 неможливе повноцінне функціонування паращитовидних залоз. Впливаючи на продукцію лімфокінів, препарат бере участь у формуванні неспецифічного імунітету. Вітамін бере участь в синтезі аденозинтрифосфорної кислоти. Нормалізація вмісту іонів кальцію в крові призводить до підтримки нормального тонусу скелетної мускулатури, регулює функцію серця. Вітамін Д3 полегшує проведення нервових імпульсів, впливає на згортання крові. При гіповітамінозі Д3 і дефіциті кальцію можуть розвиватися такі захворювання як рахіт, остеопороз. Особливо їм схильні маленькі діти в період інтенсивного росту і жінки в період постменопаузи, що обумовлено гормональними змінами в організмі. У вагітних жінок при нестачі колекальциферола виникають симптоми тетанії. Вітамін Д3 є потужною підтримкою імунітету, загального здоров'я і довголіття.

Спосіб застосування: 
Приймайте по 1 м'якою таблетці разом з їжею або окремо. Рекомендується приймати за призначенням лікаря.

Інші інгредієнти:
Олія сафлорова, гелева капсула (желатин [з риби (тілапія)], рослинний гліцерин, який не містить ГМО, очищена вода). Містить рибу.

Попередження:
Зберігайте баночку у вертикальному положенні. Не використовуйте, якщо захисна пломба зламана або відсутній. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?