Все категории
Добавить товар

Вітамін д3 (холекальциферол), vitamin d3, solgar, 10000 мо, 120 капсул

750 грн
Описание

В останні роки дослідження підтвердили, що дефіцит вітаміну Д як у дітей так і у дорослих є масовим, що робить це однією з найважливіших медичних проблем. Більш того, дефіцит вітаміну D є першопричиною більшості хвороб таких як: рак, аутизм, діабет, м'язові болі, остеопороз, гіпертонія, розсіяний склероз, хвороби серця, астма, мігрень, екзема, псоріаз і багато інших.

Незважаючи на те, що вітамін Д міститься в деяких продуктах : риби (лосось, тунець, сардини), риб'ячому жирі, яйцях (жовток), грибах – все ж звичайний раціон не забезпечує достатню його кількість в організмі. До того ж більшість збагачених вітаміном Д продуктів містять вітамін D2, форму, яка не так добре використовується організмом, на відміну від D3, який організм виробляє під впливом сонця.

Дозування вітаміну встановлюється індивідуально і залежить від конкретної клінічної ситуації.

Дорослим рекомендується 2000 МО, дітям - до 1000МЕ вітаміну D3 в день.
Опис:
З 1947 року
(Холекальциферол)
Підтримує здоров'я кісток і зубів
Підтримує здоров'я імунної системи
Підтримує здоров'я тканин
Не містить ГМО
Не містить глютену, пшениці і молочних продуктів
Харчова добавка

Вітамін D необхідний для поліпшення засвоєння кальцію, який відповідає за здоров'я кісток і зубів. Вітамін D підтримує здоров'я імунітету і нервово-м'язової функції. Вітамін D3, який міститься в цьому продукті, за формою аналогічний вітаміну D3, який виділяється в шкірі під дією сонячного світла. З віком наш організм гірше поглинає цей важливий поживний елемент. Ця формула містить вітамін D3 в олійних м'яких таблетках для оптимального засвоєння.

Рекомендації по застосуванню:
В якості харчової добавки для дорослих, приймайте 1 (одну) м'яку таблетку на день, бажано з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Інші інгредієнти:
Сафлорова олія, желатин, рослинний гліцерин, олія.

Не містить:
Клейковина, пшениця, молочні продукти, соя, дріжджі, цукор, натрій, штучний ароматизатор, підсолоджувач, консерванти і колір.

Попередження:
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які лікарські препарати або маєте захворювання, перед прийомом будь-яких харчових добавок слід проконсультуватися з лікарем. Припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем у разі появи будь-яких побічних ефектів. Зберігати в місці, недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному сухому місці. Не вживати при відсутності або пошкодження зовнішньої мембрани.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары