Все категории
Добавить товар

Біотин, biotin, natrol, полуниця, 10000 мкг, 60 таб.

498 грн
Описание

Біотин - це вітамін один з восьми вітамінів групи В. Вітаміни допомагають формуванню здорової нервової системи, шкіри, очей, волосся, печінці і слизовій оболонці рота. Біотин міститься в багатьох продуктах: м'ясо, морська риба, приготовані яєчні жовтки, молоко, м'ясо птиці, бобові, цільні зерна і пивні дріжджі. Біотин бере участь в метаболізмі вуглеводів, жирів і білків. Біотин, як кофермент, що бере участь у виробництві енергії. Це один з агентів, який перетворює їжу в енергію шляхом перетворення жирів і вуглеводів в глюкозу і білків на амінокислоти. У зв'язку з його роллю у виробництві глюкози, біотин впливає на рівень цукру в крові. Рівень біотину обернено пропорційний рівню цукру; високий рівень біотину знижує рівень цукру в крові і навпаки. Добавка біотину корисна для людей, що страждають діабетом. Достатня кількості біотину - один з ключових елементів в підтримці здорового волосся і шкіри. Симптоми, такі як: випадання волосся, роздратування шкіри, грибок або екзема, часті при дефіциті біотину. Біотин сприяє зростанню нігтів і волосся. У немовлят себорейний дерматит є однією з умов, які можуть бути спричинені дефіцитом біотину. Він характеризується сухий, лускатою шкірою голови. Недолік біотину пов'язаний з депресією. Інші симптоми дефіциту біотину: анемія, високий рівень цукру в крові, запалення шкіри і слизових оболонок, безсоння, болі в м'язах, втрата апетиту, нудота і виразки на язиці. Важливо споживати не біотин окремо, а мати в раціоні повний спектр вітамінів і мінералів.

Опис:
Швидке розчинення
Краса
Покращує здоров'я волосся, шкіри та нігтів
Натуральний смак
Вегетаріанський продукт
Харчова добавка

Біотин 10 000 мкг від Natrol у швидкорозчинній формі:

Сприяє здоров'ю волосся, сяйва шкіри та міцності нігтів.
Підтримує енергетичний обмін речовин, метаболізм їжі в енергію.
Швидкорозчинна форма - приймати в будь-який час і в будь-якому місці; вода не потрібна.

Клінічні дослідження показали, що у людей, які відчувають брак біотину, відбувається випадання волосся і посилюється ламкість нігтів.

Рекомендації по застосуванню:
Приймати 1 таблетку на день. Вода не потрібно.

Інгредієнти:
Ксиліт, целюлозна камедь, мальтодекстрин, кросповідон, модифікований харчовий крохмаль, яблучна кислота, діоксид кремнію, натуральний ароматизатор, стеаринова кислота, екстракт кореня буряка, стеарат магнію, лимонна кислота.

Містить: пшеницю.
Не містить: молоко, яйця, риба, ракоподібні, молюски, лісові горіхи, арахіс, соя, дріжджі, штучні барвники, ароматизатори або консерванти.

Попередження:
Проконсультуйтеся з вашим лікарем перед використанням, якщо у вас є яке-небудь захворювання або підозра на її наявність, якщо ви приймаєте які відпускаються за рецептом ліки, вагітні або годуєте грудьми.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары