Все категории
Добавить товар

5-htp, 5-гідрокситриптофан, now foods, 100 мг, 60 капсул

517 грн
Описание

Пригнічений стан, дратівливість, сонливість, апатія – як правило, це ознака нестачі таких гормонів як серотонін та дофамін. Саме незамінна амінокислота L-триптофан сприяє їх виробленню. 5-НТР (5-гідрокси L-тринтофан) від компанії Now Foods - унікальний продукт, природний антидепресант м'якої дії.Він не викликає звикання та налаштовує роботу головного мозку. Ця незамінна амінокислота, крім своїх антидепресивних та антиоксидантних властивостей, покращує роботу мозку, сприяючи швидкому запам'ятовування нового матеріалу, зміцнює серцевий м'яз, регулює температуру тіла, покращує сон та загальний емоційний стан. Продукт можуть приймати вегетаріанці та люди, які дотримуються безглютенової дієти.

Now Foods, 5-HTP

Опис:

Підтримка нейромедіаторів
Покращує настрій
Не містить ГМО
Харчова добавка
Вегетаріанський та веганський продукт
Кошерний продукт
Амінокислоти
Сімейне підприємство з 1968 року
Відповідність стандарту якості GMP

5-гідрокситриптофан, проміжний метаболіт між амінокислотою L-триптофаном і серотоніном, який отримують з насіння африканської рослини Гриффонія (Griffonia simplicifolia).

Рекомендації щодо застосування:
Рекомендується приймати по 1 капсулі щодня на порожній шлунок перед сном.

Інші інгредієнти:
Рисова мука та целюлоза (капсула).

Не виготовляється з пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків чи інгредієнтів горіхового дерева. Виготовляється в установці GMP, яка обробляє інші інгредієнти, які містять ці аллергени.

Попередження:
Увага: Продукт призначений лише для дорослих. У разі вагітності, годування груддю, хвороби або прийому медичних препаратів (особливо антидепресантів) порадьтеся з лікарем перед тим, як приймати цей препарат. Може викликати дрімоту та слабко виражені порушення роботи шлунково-кишкового тракту. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Продукт може природно змінювати колір.

Після розкриття упаковки зберігати у прохолодному, сухому місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары