Все категории
Добавить товар

Ламинария, kelp, now foods, 150 мкг, 200 пігулок

463 грн
Описание

Ламінарія - це морський овоч, який є концентрованим джерелом важливих мінералів, особливо йоду, калію, кальцію, магнію та інших мікроелементів. Водорість є хорошим джерелом йоду, необхідних для нормальної роботи щитовидної залози, що допомагає регулювати обмін речовин в організмі. Підвищуючи функції щитовидної залози, ламінарія може сприяти термогенезу (здатність спалювати жир в організмі). Водорість містить йод, компонент гормонів щитовидної залози, гормону, що відповідає за врегулювання швидкості метаболізму організму. Деякі випадки гіпотиреозу можуть бути пов'язані з нестачею йоду і викликати пухлина щитовидної залози (зоб). Люди відчувають неприємні симптоми у зв'язку з відсутністю гормону щитовидної залози у тому числі: втома, збільшення ваги і часті застуди. Мінеральний склад ламінарії також підтримує мозок, нерви, судини, волосся, шкіру і нігті. Він може захистити організм від пошкоджень за рахунок випромінювання, наприклад, від сонця або у зв'язку з хіміотерапією.

Опис:

150 мкг натурального йоду
Забезпечує нормальну роботу щитовидної залози
Таблетка, яку легко ковтати
Не містить ГМО
Кошерний продукт
Біологічно активна добавка
Не містить інгредієнтів тваринного походження
Лікарські рослини і трави
Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
Відповідає стандарту якості GMP

У препараті «Келп» від NOW міститься набір природних поживних речовин, присутніх в натуральних і органічних продуктах.

Келп — це великі широколистяні морські водорості з родини бурих водоростей, які ростуть на дні холодних океанічних вод. Протягом століть келп був важливим елементом раціону китайської, японської та корейської кухні. Він також є прекрасним джерелом йоду, необхідного для нормальної роботи щитовидної залози.

Рекомендації по застосуванню:
Приймати по 1 таблетці в день під час їжі.

Інші інгредієнти:
Целюлоза, стеаринова кислота (рослинний джерело), стеарат магнію (рослинний джерело) і вегетаріанська оболонка.

При виробництві не використовуються наступні інгредієнти: дріжджі, пшеницю, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, ракоподібні і деревні горіхи. Виготовлено відповідно до стандартів GMP на підприємстві, де виконується обробка інших інгредієнтів, що містять ці алергени.

Попередження:
Попередження. Тільки для дорослих. Перед застосуванням під час вагітності, лактації, прийому ліків (особливо призначених для щитовидної залози), а також у разі прийому інших йодовмісних добавок або при наявності яких-небудь захворювань (особливо захворювань щитовидної залози, слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Продукт може природним чином змінювати колір.

Після розкриття упаковки зберігати в сухому і прохолодному місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коралловый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары