Все категории
Добавить товар

Глюкозамин, хондроитин мсм, now foods, 90 капсул

955 грн
Описание

Глюкозамін, хондроїтин і МСМ (Glucosamine Chondroitin with MSM) від Нау фудз - Це продукт, який підтримує нормальну функцію суглобів і забезпечує мобільність і комфорт. Продукт забезпечує організм глюкозаміном, поліпшує виділення гіалуронової кислоти в суглобній воді та харчування суглобної капсули. Крім того, глюкозамін поліпшує виділення холдроітинсерної кислоти і впливає на засвоєння кальцію кістковою тканиною, усуває дегенерацію в суглобах під час запальних процесів, сприяє швидкому відновленню функції суглоба. Ґлюкозамін є основою для утворення глізоаміногліканів (Gags) і протеогліканів (основних компонентів хрящевої тканини). Ґлюкозамін, холдроїтин і МСМ поєднують три найбільш популярні і ефективні поживні речовини, щоб підтримувати здоров’я суглобів. МСМ, в цьому продукті, є природною формою органічного сірки, яка є гарантом здоров'я суглобів. При прийомі глюкозамінів процес розвитку остеопорозу сповільнюється, нормалізується обмін гіаліну, настає швидке відновлення хрящової тканини, болю та запальних процесів. Продукт виготовлений тільки з натуральних інгредієнтів, без ГМО і відповідає всім вимогам GMP (гарантія якості).

Опис:
- Здоров’я суглобів;
- Підвищення і комфорт у роботі суглобів;
- Не містить ГМО;
- Харчова добавка;
- Загальний оздоровчий ефект;
- З 1968 року у сімейному володінні;
- Гарантія якості відповідно до вимог належної виробничої практики (GMP).

Препарат « Глюкозамін і холдроїтин з MSM» від NOW об'єднує три найвідоміші поживні речовини, доступні для підтримки здоров'я суглобів, в одній харчовій добавці. Наукові дослідження виявили, що глюкозамін і холдроїтин сприяють нормальному рухові й комфорту у роботі суглобів. MSM присутній у вигляді з'єднання сірого природного походження, а також забезпечує оптимальну поживну підтримку для виробництва здорових суглобів.

Рекомендації для використання:
Приймати по 3 капсули на день.

Інші складники:
Жалатин (капсула) і стеарат магнію (розмаїття).

Містить ракоподібних (червоні, креветки, омари, раки).

Пшениця, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба чи деревні горіхи не використовуються при виробництві. Виготовляється підприємство, яке відповідає вимогам відповідної виробничої практики (GMP), на якій обробляють інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження:
Застереження! Ті, хто має алергію на молюсків, не повинні приймати цей продукт тільки для дорослих. Проконсультуйтесь з лікарем у випадку вагітності/ годування грудьми, прийому ліків або наявності будь-якої хвороби (особливо глаукоми). Утримувати поза досяжністю дітей.

Пакет з осушувачем не призначений для споживання їжі. Залишати у флаконі.

Природний колір цього продукту може змінюватися.

Після розтину зберігати в прохолодному сухому місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коралловый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары