Все категории
Добавить товар

Залізо, now foods, 36 мг, 90 капсул

457 грн
Описание

Один з найважливіших елементів в організмі людини – залізо .Важко повірити, але в організмі кожної дорослої людини міститься до 5 грам, 70% з яких припадає на склад гемоглобіну, який є постачальником кисню для всього організму. Крім того, залізо бере активну участь, як каталізатор, у багатьох біохімічних реакціях організму, а також структурному побудові м'язових білків. Залізовмісні продукти: всі види м'яса, печінка, яєчні жовтки, горбуша і скумбрія, волоські горіхи, буряк, яблука, персики, виноград, сливи, груші і гранати. Для гарного засвоєння заліза організмом його треба приймати з продуктами багатими на вітамін С і фолієву кислоту. Недолік заліза в організмі проявляється болісним кольором шкіри і її надмірною сухістю, постійної (хронічної) втомою, неможливості концентрації уваги і дратівливістю. Організм дуже швидко втрачає залізо при рясних місячних і кровотечах, захворюваннях шлунка, кишечника і печінки, а також при несприятливому впливі зовнішнього середовища. Нестача його призводить до анемії.

Залізовмісні добавки показано приймати людям при гострих інфекційних захворюваннях, при великих крововтратах, вагітним жінкам, а також тим, хто зловживає чаєм та кавою.

Опис:
- Необхідні мінерали;
- Биглицинат заліза Ferrochel™;
- Делікатний і не викликає запорів;
- Без ГМО;
- Біологічно активна добавка;
- Підходить для вегетаріанців і веганів;
- Мінерали;
- Сімейне підприємство, засноване в 1968 році;
- Відповідає стандарту якості GMP.

Залізо — це основний мінерал, що має ключове значення у процесах вироблення енергії, роботі імунної і нервової систем. Це найважливіший компонент гемоглобіну, молекули, що переносить кисень до клітин тіла, а також міоглобіну, який зв'язує кисень в м'язовій тканині. Компанія NOW використовує биглицинат заліза Ferrochel, так як за даними клінічних досліджень він краще засвоюється, а також добре переноситься, оскільки м'яко впливає на організм і не викликає запорів.

Залізо подвійної концентрації від компанії NOW містить в 2 рази більше заліза (36 мг на капсулу), ніж продукт звичайного дії (18 мг на капсулу).

Рекомендації по застосуванню:
Приймати по 1 капсулі в день під час їжі.

Інші інгредієнти:
Рисове борошно, целюлоза (капсула), стеаринова кислота (рослинного походження) і діоксид кремнію.

При виробництві не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, ракоподібні і деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, що відповідає стандартам GMP, де виконується обробка інших інгредієнтів, що містять ці алергени.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коралловый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары