Все категории
Добавить товар

Фемібіон 3. femibion 3. фемибион 3

750 грн
Описание

Фемібіон 3

Рекомендації щодо грудного вигодовування:
Фемібіон 3 грудне вигодовування – добавка для годуючих жінок, призначена для поповнення харчових недоліків у раціоні молодої матері.

Властивості:
Фемібіон 3 Грудне вигодовування забезпечує поживними речовинами, важливими для правильного функціонування організму жінки, що годує грудьми, і немовляти, що знаходиться на грудному вигодовуванні.

Він містить омега-3 жирну кислоту DHA, фолати, вітаміни D і A, залізо, кальцій, холін, лютеїн та інші поживні речовини, такі як йод, селен, цинк і вітаміни B, C і E.

Фолієва кислота сприяє нормальному кровотворенню, діленню клітин і росту тканин матері.
Кальцій - допомагає підтримувати здоров'я кісток.
Лутина - це каротиноїд, який виводить з організму вільні радикали.
Хоїн підтримує правильний метаболізм гомоцистеїну. Сприяє підтримці нормального жирового обміну.
Йод підтримує правильне вироблення гормонів щитовидної залози.
DHA, або докозагексаєнова кислота, є омега-3 жирною кислотою, яка відіграє особливу роль під час грудного вигодовування. Прийом ДГК матір'ю сприяє правильному розвитку мозку і очей дитини, яка знаходиться на грудному вигодовуванні. Крім того, він сприяє відновленню гормонального балансу, регулює роботу нервової, серцево-судинної та імунної систем, а також прискорює очищення організму від токсинів.
Вітамін С підтримує правильну роботу імунної системи, підвищує засвоєння заліза та бере участь у виробленні колагену.
Вітамін Е і селен допомагають захистити клітини від окисного стресу.
Вітамін А допомагає підтримувати правильний зір і підтримує правильне функціонування імунної системи.
Вітамін D3 і цинк сприяють належному функціонуванню імунної системи та відіграють важливу роль у поділі клітин.
Залізо і пантотенова кислота зменшують втому і стомлюваність; крім того, залізо необхідне для транспортування кисню та забезпечує належне функціонування кровотворної та імунної систем.
Вітаміни B1, B2, біотин і ніацин допомагають підтримувати правильний енергетичний обмін і правильне функціонування нервової системи.
Вітаміни В6 і В12 зменшують втому і стомлюваність.

Склад:
Фемібіон 3 табл: INCI: кальцієві солі ортофосфорної кислоти; холіну бітартрат; наповнювач: целюлоза мікрокристалічна; L-аскорбат кальцію; заліза бісгліцинат; глазурувальник: гідроксипропілметилцелюлоза; повністю гідрогенізована соєва олія; барвник: карбонат кальцію; наповнювач: зшита натрій карбоксиметилцелюлоза; мальтодекстрин; глазурувальник: полівініловий спирт, поліетиленгліколь, тальк і гідроксипропілцелюлоза; нікотинамід; антизлежувач: магнієві солі жирних кислот, жирні кислоти і дикальційфосфат; кислота: лимонна кислота; оксид цинку; DL-альфа-токоферилацетат; кальцію D-пантотенат; модифікований крохмаль; сахароза; крохмаль; піридоксину гідрохлорид; рибофлавін; тіаміну мононітрат; ретинілацетат; L-метилфолат кальцію (Метафолін®); птероїлмоноглутамінової кислоти; йодистий калій; селенат натрію; D-біотин; холекальциферол; ціанокобаламін.

Femibion ​​​​3 капсули: INCI: концентрований риб'ячий жир, багатий DHA; рибний желатин; зволожувач: гліцерин; сафлорова олія; загусник: моно- та дигліцериди жирних кислот; DL-альфа-токоферилацетат; лютеїн; антиоксидант: суміш токоферолів; емульгатор: лецитини. Інформація про алергени: містить рибні продукти.

Спосіб застосування:
приймати по 1 таблетці та 1 капсулі щодня, запиваючи водою, бажано під час основного прийому їжі.

Упаковка:
28 таблеток

28 капсул

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize

Похожие товары